Rezultati utakmica osmoga kola

Rezultati utakmica osmoga kola

Osmo kolo zasigurno će ostati upamćeno po iznenađujućim i šokantnim detaljima.

Pevec je upisao svoju prvu pobjedu ove godine, i prvu nakon četvrtoga kola, ali sa samo dva poena razlike od na ljestvici mnogo niže pozicionirane ekipe KPMG koja zadnja dva kola pruža ozbiljne prijetnje svojim protivnicima (prošlo je kolo zadala glavobolje ekipi Ernst&Young!).

Ekipa SportMixta, nakon dugog niza pobjeda, izgubila je od ekipe Inter-net za koju bi donedavno malotko rekao da može zaprijetiti ekipama iz „gornjega doma“ (u sedmom je kolu izgubila s tek jednim poenom razlike od ekipe ABB!).

Ekipa RWE Energija pobijedila je ekipu Visage Technologies i tako dokazala da su porazi iz drugoga (vrlo tijesno protiv ekipe Ernst&Young), četvrtoga i sedmoga kola bile samo nesretne slučajnosti.

Ipak, najveće iznenađenje kola bila je druga utakmica i, da se kojim slučajem našla na kakvom kladioničarskom listiću, vjerojatno bi napravila kaos svjetskih razmjera!

Naime, na veliku žalost ekipe, ali i brojnih obožavatelja i navijača, ekipa Ernst&Young upisala je svoj prvi poraz, i to protiv na tablici lige tek na sedmom mjestu pozicionirane ekipe – PwC Hrvatska!

Rezultate osmoga kola potražite na stranici.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.