Info

POSTANITE DIO JEDINSTVENOG POSLOVNO-SPORTSKOG PROJEKTA JUGOISTOČNE EUROPE:

Imajući na umu koliko su važni zdravlje i sport, posebice u rekreativnom smislu, za osobe koje previše misle na posao, a premalo na sebe, osmislili smo jedinstveni projekt jugoistočne Europe – Business basketball league.

Ovo jedinstveno sportsko natjecanje kreirali su školovani sportski profesionalci, fizioterapeuti, liječnici te poslovni ljudi – manageri i poduzetnici. Cilj nam je projektom okupiti što veći broj poslovnih ljudi, managera i poduzetnika, radi sportske rekreativne aktivnosti, prevencije, ali i liječenja bolesti (sve češće i kroničnih među ovom populacijom) te poticati međusobno druženje, natjecateljski duh i zdravo provođenje vremena izvan poslovnih sfera.

Business league, iako sastavljena od košarkaških zaljubljenika – amatera, nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz menandžerskih, poduzetničkih te poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije, poduzetničkog pothvata.

Prva sezona Lige počela je u listopadu 2018.,  a uskoro ćemo objaviti informacije o prijavi za drugu sezonu koja počinje u listopadu 2019.

Posebno pravilo u kreiranju natjecateljskih ekipa – maksimalno dva igrača koji nisu u radnom odnosu s tvrtkom mogu činiti jedan sportski natjecateljski tim / ekipu.

Sve utakmice održavat će se u novim grijanim dvoranama Boćarskog doma.

Poseban naglasak ovoga projekta stavlja se na povezivanje sa sličnim business natjecanjima u regiji te ostatku Europe igranjem prijateljskih utakmica, ali i dogovorenih natjecanja.

Projekt sadržava obilje popratnih promotivnih sadržaja poput Funny corner, Humanitarni kutak, Sportski kutak za zabavni trenutak (Business sportske zabave).

Također sadrži ono neizostavno za motivaciju svakoga kalibra rekreativca, bez obzira na razinu košarkaškoga iskustva, a to su vrijedne nagrade!

Za prijavu na natjecanje, potrebno je ispuniti Prijavnicu. Nakon podnesene prijavnice za ekipu, bit ćete obaviješteni o svim tehničkim detaljima samoga natjecanja.