Najbolji asistent: Vedran Bašura-Vlahek

Za igrača ekipe SportMixta, koja je u polufinale ušla bez utakmica razigravanja, može se reći da je bio najvrjedniji igrač svoje ekipe. Vedran Bašura-Vlahek za MVP-a utakmice bio je proglašavan na gotovo svim pobjedničkim utakmicama: u 1., 2., 4., 7. i 9. kolu te na utakmici za 3. mjesto.
 
Drugi je najbolji strijelac ekipe SportMixta, a osmi najbolji strijelac na ljestvici poretka svih igrača tijekom cijele sezone Lige. Osim toga, tijekom Lige zabio je nevjerojatne 22 trice, imao 25 ukradenih lopti te 39 skoka.
 
Priznanje kojim se upisao u povijest lige priznanje je za najboljeg asistenta sezone: fantastične 63 asistencije dokaz su da je Bašura-Vlahek pravi timski igrač!
 
Za sportski tjednik Max! je, nakon pobjede u utakmici za treće mjesto i primitka priznanja, rekao: “Student sam pa mogu izdvojiti dva sata tjedno za ovakvu vrstu rekreacije. Znam da ima mnogo sudionika koji imaju obitelj, djecu, a njima je sigurno mnogo teže izdvojiti vrijeme, ali pronalazili su ga i bili redoviti na košarkaškom terenu, i to zapravo govori o uspješnosti projekta.” Mi ipak vjerujemo da će Vedran vremena pronalaziti i kada više ne bude student jer – bila bi prava šteta ovakav talenat ne gledati na košarkaškom terenu!
 
Iskrene čestitke!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.