Ekipa SportMixta

Druga u našem nizu 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒐𝒇, ekipa SportMixta, jedna od dviju ekipa koje su u polufinale ušle bez utakmica razigravanja (nakon devet kola bili su drugi na tablici lige).

U regularnom dijelu sezone ekipa je imala sam dvije izgubljene utakmice (3. i 8. kolo), i to protiv najjače ekipe na ljestvici lige (Ernst&Young) i protiv ekipe iz donjeg doma ljestvice (Inter-net).

Njihov igrač, Karlo Mandić, igrač je s najviše zabijenih koševa za svoju ekipu; prvi je na ljestvici poretka svih igrača u regularnom dijelu sezone, a treći računajući i polufinalne utakmice te utakmice za treće mjesto. Mandić je i igrač s najviše postignutih trica (34), centar kakvog svaka ekipa samo poželjeti može!

Vedran Bašura-Vlahek dobitnik je priznanja za najboljeg asistenta sezone (63), a za svoju je ekipu također zabio zavidne 22 trice tijekom cijele sezone.

Važnu, polufinalnu utakmicu protiv ekipe RWE Energija ipak su izgubili (49:74), ali su se zato izborili za treće mjesto u utakmici protiv ekipe Pevec, svladavši ih s deset poena razlike (58:48).

Izvrsni pojedinci, već spomenuti Bašura-Vlahek i Mandić, potom Josip Lončar, Josip Sabljić, Bruno Orešić, Petar Govedarica i Petar Kvesić, s nemalim brojem postignutih poena, igrači su kakve ekipe rado imaju u svojim redovima!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.