Partner Business basketball league – brend Majica

PARTNER BUSINESS BASKETBALL LEAGUE – BREND MAJICA

Osobita nam je čast obavijestiti vas da je „MAJICA“ postala naš partner ! Priliku da vidite prve Majice kojima su vlasnici postali neki naši igrači imali ste jučer, na revijalnoj utakmici ženskih ekipa i na ALL STAR utakmici.

Majica je ime brenda iza kojega se kriju kvalitetne majice stvorene s idejom promoviranja suvremene hrvatske umjetnosti. Motivi koje su osmislili etablirani likovni umjetnici mlađe generacije otiskuju se u tehnici sitotiska na tkaninu u limitiranoj ediciji, čime svaka otisnuta majica postaje grafičko umjetničko djelo koje je moguće odjenuti i nositi. Na taj način umjetnici svojim djelima izlaze iz klasičnog galerijskog prostora i predstavljaju se na jedan potpuno novi i drugačiji način. U prvim edicijama Majica sudjeluju umjetnici Pavle Pavlović, Stipan Tadić, Damir Sobota, Vida Meić, Domagoj Rogina, Maša Barišić, Anja Leko i Maja Bachler.
Više informacija o svim majicama brenda Majica, i kako doći do njih i ako niste dio naših organizacija, možete pronaći na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Radove iz prvih edicija pogledajte u našoj fotogaleriji .

Zahvaljujemo umjetnici Maji Bachler na Majicama koje je dodijelila najboljim igračicama i igraču jučerašnjih utakmica. Najavljujemo i izložbu svih Majica u ožujku, u sklopu Boćarskoga doma, uoči finalnih utakmica Business basketball league. Radujemo se daljnjoj suradnji !

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.