Predstavljanje ekipa: ABB

ABB

Predstavljanje ekipa

Revolucija na košarkaškom terenu

Industrija nije jedino u čemu su igrači ABB-a revolucionarni. Ako ćemo suditi po njihovom nastupu na Business basketball torunament u ožujku, kada su osvojili prvo mjesto, čeka nas zaista zanimljiva sezona košarkaške lige!

O tvrtci

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) vodeća je globalna tehnološka tvrtka na područjima srednjeg i niskog napona, robotike i elektromotornih pogona, industrijske automatizacije i elektroenergetskih mreža posvećena svojim kupcima u sektorima energetike, industrije, transporta i infrastrukture. Na temeljima 130 godina duge tradicije u razvoju i inovacijama, ABB ispisuje budućnost i predstavlja pokretačku snagu u energetskoj tranziciji, četvrtoj industrijskoj revoluciji i digitalizaciji. Kao glavni partner Formule E, električne klase FIA motosporta, ABB pomiče granice e-mobilnosti kako bi pridonio održivoj budućnosti. ABB posluje u više od 100 zemalja i zapošljava oko 135.000 ljudi.
 
ABB u Hrvatskoj surađuje s kupcima u učinkovitom korištenju električne energije, u povećanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. ABB d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu ima predstavništva u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i podružnicu na Kosovu. ABB d.o.o. Hrvatska ostvaruje ukupan prihod, osim na tržištu susjednih zemalja, i na tržištu Mediterana, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 22 prijavljena igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
Više o ABB potražite na njihovim stranicama: https://new.abb.com/hr/hrvatska?

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.