Izvještaj prvoga kola

Prvo kolo

Izvještaj s utakmica

Prvo kolo Business basketball league 2018./2019.

U subotu, 20. listopada 2018., odigrane su utakmice prvoga kola prve sezone Business basketball league.

ABB vs Ernst&Young

Čast da otvore ligu i tako započnu ovo atraktivno natjecanje pripala je ovim dvjema iznimno zanimljivim ekipama. U izjednačenoj, utakmici uzbudljivoj do zadnje sekunde bilo je zanimljivo i napeto. Dojam je da su kraća klupa ekipe ABB i konstantan visoki presing ekipe Ernst&Young presudili da rezultatska prevaga ode na stranu “revizora”. Čestitamo ekipi Ernst&Young na pobjedi i njihovom igraču, Matiji Labašu, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Ernst&Young

Matija Labaš

47:50

Business basketball league

SportMixta vs PwC Hrvatska

Waiting

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

SportMixta

Vedran Bašura-Vlahek

65:49

Business basketball league

Visage Technologies vs Atlantic Grupa

Ova je utakmica označena kao košarkaška poslastica dana i prezentacija ekipa koje pretendiraju za sam vrh. Očekivanja su se ispostavila opravdanima i mogli smo svjedočiti izuzetno izjednačenoj utakmici gdje se rasplet dogodio u zadnjim minutama utakmice, a prevaga je otišla na stranu Visage Technologies. Ekipe su ovo koje protivnici itekako trebaju analizirati i pripremati posebnu taktiku protiv njih kako bi došli do željene pobjede. Čestitamo ekipi Visage Technologies na pobjedi i njihovom igraču, Ivanu Markusiju, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Visage Technologies

Ivan Markusi

65:61

Business basketball league

KMPG vs Inter-net

Kada ekipa s klupe skače na svaki pogodak i pokazuje strast za igrom i natjecanjem, onda je i organizator sretan jer upravo zbog toga se isplati biti dio ove priče. Ovaj opis vrijedi za obje ekipe, a prevaga je ovoga puta, ipak, otišla na stranu ekipe KPMG. Čestitamo ekipi KPMG na pobjedi i njihovom igraču, Ivanu Kusaliću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

KPMG

Ivan Kusalić

28:19

Business basketball league

Pevec vs RWE Energija

U najavi lige, ove su dvije ekipe pokazale iznimnu želju za natjecanjem pod koševima i predstavljanju svoje tvrtke na sportskom terenu. Taj entuzijazam prenijeli su i pokazali upravo na parketu. U želji za košem više presudila je duža klupa i konzistentnost u taktičkom postavljanju ekipe RWE Energija. Dojam je da će ekipa Pevec uz pojačanja, koja ovoga puta nisu imali, biti velika prepreka nadolazećim protivnicima. Čestitamo ekipi RWE Energija na pobjedi i njihovom igraču, Ivanu Moriću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

RWE Energija

Ivan Morić

31:54

Business basketball league

MVP KOLA: Ivan Markusi (Visage Technologies)

Business basketball league

Izvorni članak pročitajte .

Business basketball league

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.