Predstavljanje ekipa: PwC Hrvatska

PwC Hrvatska

Predstavljanje ekipa

Vjerujte im - dat će sve od sebe!

Ekipu igrača revizorsko-konzultantske tvrtke PwC zasigurno odlikuju karakteristike koje odlikuju i tvrtku iz koje dolaze: želja za rješavanjem za društvo važnih problema. Povučete li paralelu s košarkaškim terenom, sigurni smo da će dati sve od sebe da riješe svaki napad i preokrenu ga u svoju korist.

O tvrtci

PwC je jedna od vodećih reviziorsko-konzultantskih tvrtki u svijetu, s portfeljem koji uključuje mnoge domaće tvrtke, kao i multinacionalne korporacije. PwC je u Hrvatskoj prisutan od 1997. godine. Trenutačno zapošljavamo preko 200 visokokvalificiranih, iskusnih stručnjaka koji pomažu svojim klijentima izgraditi vrijednost, upravljati rizicima i poboljšati učinkovitost. Naši klijenti imaju koristi od našega znanja o lokalnom poslovnom okruženju u kombinaciji s iskustvom i resursima svjetske mreže tvrtki članica PwC. Cilj PwC-a u Hrvatskoj je izgraditi povjerenje u društvu i riješiti važne probleme. Činimo mrežu tvrtki u 158 zemalja s više od 250.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog i poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Posjetite www.pwc.hr da biste doznali više i rekli nam što vam je važno.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 13 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
Više o PwC Hrvatska potražite na njihovim stranicama: www.pwc.hr.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.