Predstavljanje ekipa: KPMG

KPMG

Predstavljanje ekipa

Oni znaju prepoznati aktualne trendove!

U poduzetništvu, ali i na sportskim terenima. Ekipu KPMG-a imali smo prilike gledati na oba Business basketball tournament odigrana u proljeće 2018. Na turniru u travnju pokazali su da su iz utakmice u utakmicu sve jači te se mogu pohvaliti osvojenim trećim mjestom. Upravo zbog toga od njih očekujemo još više na prvoj Business basketball league. U prilog tome da spremaju posebna iznenađenja govori i činjenica da u svojim redovima imaju – i ženske igrače :).

O tvrtci

KPMG je globalna mreža stručnih tvrtki koje pružaju usluge revizije, poreza i savjetovanja. Jedna je od najutjecajnijih konzultantskih kuća u svijetu te djeluje u 152 zemlje, dok u Hrvatskoj zapošljava više od 180 djelatnika. U Zagrebu smo svoj ured otvorili 1991. godine. Djelujemo kroz dvije profesionalne tvrtke: KPMG Croatia d.o.o. i KPMG savjetovanje d.o.o. Klijenti su nam mnoge velike tvrtke s ovih prostora, a pružamo im znanje o lokalnom poslovnom okruženju potpomognuto iskustvom rada naših tvrtki diljem svijeta.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 12 prijavljenih igrača – i tri igračice (!!!) možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
Više o KMPG-u potražite na njihovim stranicama: https://home.kpmg.com/hr/en/home.html 

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.