Predstavljanje ekipa: Inter-net

Inter-net

Predstavljanje ekipa

Održavanje složenih sustava - na košarkaškom terenu

Druga ekipa koju ćete moći pratiti u prvoj sezoni Business basketball league 2018./2019. ekipa je koja će prvi put odmjeriti snage na košarkaškom terenu s kolegama poslovnjacima. Nismo je imali prilike gledati na Business basketball tournamentu pa smo osobito znatiželjni što možemo očekivati od njihovih 15 prijavljenih igrača!

O tvrtci

Tvrtka Inter-net d.o.o. osnovana je 1991. godine s ciljem pružanja informatičkih usluga i potpore korisnicima. U preko 20 godina uspješnog poslovanja razvili smo brojne usluge i rješenja, od kojih je najvažnije programsko rješenje za stanice za tehnički pregled vozila koje se koristi u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Hrvatskoj. Danas, s preko 30 zaposlenih, tvrtka je fokusirana na projektiranje, razvoj i održavanje složenih IT sustava za srednje i velike tvrtke.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 15 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
Više o Inter-netu potražite na njihovim stranicama: https://inter-net.hr/

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.