Sekcija početne stranice

 

Imajući na umu koliko su važni zdravlje i sport, posebice u rekreativnom smislu, za osobe koje previše misle na posao, a premalo na sebe, osmislili smo jedinstveni projekt jugoistočne Europe – Business League u košarci.

Ovo jedinstveno sportsko natjecanje kreirali su školovani sportski profesionalci, fizioterapeuti, liječnici te poslovni ljudi – manageri i poduzetnici. Cilj nam je projektom okupiti što veći broj poslovnih ljudi, managera i poduzetnika, radi sportske rekreativne aktivnosti, prevencije, ali i liječenja bolesti (sve češće i kroničnih među ovom populacijom) te poticati međusobno druženje, natjecateljski duh i zdravo provođenje vremena izvan poslovnih sfera.

Business League, iako sastavljena od košarkaških zaljubljenika – amatera, nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz managerskih, poduzetničkih te poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije, poduzetničkog pothvata.

Početak je lige planiran za 15. listopada 2017., a početak je prijava otvoren za prvi krug do 30. srpnja 2017., te za drugi krug do 30. rujna 2017.

Posebno pravilo u kreiranju natjecateljskih ekipa – maksimalno dva igrača koji nisu u radnom odnosu s tvrtkom mogu činiti jedan sportski natjecateljski tim / ekipu. Utakmice su organizirane po principu 4×8 minuta.

Sve utakmice održavat će se u novim grijanim dvoranama Boćarskog doma i u Prirodoslovnoj školi V. Preloga.

Poseban naglasak ovoga projekta stavlja se na povezivanje sa sličnim business natjecanjima u regiji te ostatku Europe igranjem prijateljskih utakmica, ali i dogovorenih natjecanja.

Projekt sadržava obilje popratnih promotivnih sadržaja poput Funny corner, Humanitarni kutak, Sportski kutak za zabavni trenutak (Business sportske zabave).

Također sadrži ono neizostavno za sve marljive sportaše bez obzira jesu li rekreativci ili spremni za NBA ligu – Bogate nagrade!

Zahvaljujemo na Vašem zanimanju za ovaj jedinstveni poslovno – sportski projekt u jugoistočnoj Europi. Za sve potrebne informacije u cijelosti Vam stojimo na usluzi i radujemo se našoj suradnji!