Predstavljanje ekipa: Pevec

Pevec

Predstavljanje ekipa

Ne dajte da vas zavara osmijeh na njihovim licima!

Sve mogu uraditi sami – pa i popeti se na sam vrh Business basketball league. Prvi put u košarkaškoj poslovnoj ligi, igrači Peveca tek nam trebaju pokazati na koji se način odnose prema kojima ne moraju biti ljubazni.

O tvrtci

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine. Kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, Pevec d.d. izdvaja se prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevima Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa, birati između više desetaka tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.
Pevec nije samo maloprodajni lanac neprehrambene robe, već je u svome radu usmjeren na društveno odgovorno poslovanje, čime daje veliki doprinos razvoju društva u cjelini, a mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima projekata pokazuje svoju društvenu i socijalnu osjetljivost te brigu o zajednici u kojoj živi i radi.
Osmijeh na licima naših kupaca, osjećaj zadovoljstva naših poslovnih partnera, ljubaznost i stručni savjeti naših djelatnika pokretačka su snaga zaposlenika tvrtke Pevec d.d.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 14 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
 
Više o Pevecu potražite na njihovim stranicama: https://pevec.hr/

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.