Upoznajte sponzore 5. sezone BBL-a

Narednih ćemo dana na ovome mjestu predstaviti tvrtke ovogodišnje sponzore Business basketball league.

Prva u nizu je VINOTEKA BROLO koja će nagraditi MVP-a svakoga kola odabranom buteljom vina s potpisom vinara.

 

Vinoteka Brolo nalazi se u novouređenome prostoru u Boćarskome domu. Iz bogate ponude vina uglednih hrvatskih vinara, izdvajamo vina prestižnih istarskih vinarija Benvenuti, Rossi i Tomaz, međimurske vinarije Dvanajščak-Kozol i kutjevačke vinarije Kaptol. Osim vina, u ponudi vinoteke Brolo nalazi se prvo istarsko craft pivo San Servolo, destilati, likeri & ostala alkoholna pića, vodeća istarska maslinova ulja, poklon paketi, vinske čaše i pripadajući vinski pribor, te vinu pridružene slatke i slane delicije. Vertikale i stare raritetne butelje čine Brolo jedinstvenim na hrvatskoj sceni vinoteka. Vinoteka je otvorena radnim danom od 12.00 do 19.00 sati te subotom od 9.00 do 14.00 sati. 

 

Tvrtka Tokić ove se sezone pobrinula za nabavku novih lopti koje ćete imati priliku držati u svojim rukama već od idućega kola. Tokić d.o.o. vodeći je trgovac dijelova i popratne opreme s više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Više informacija o njima potražite na: https://www.tokic.hr/

OPTIKA 5 tijekom cijele će sezone osiguravati ekskluzivne popuste za sve igrače i članove njihovih obitelji. Na tržištu je već dvadeset godina. U poslovnici u Savskoj 87 u Zagrebu nudi različite usluge i proizvode za vaše oči.
Više informacija potražite na: https://optika5.hr/

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.