Izvještaj četvrtoga kola

Četvrto kolo

Izvještaj s utakmica

Četvrto kolo Business basketball league 2018./2019.

U subotu, 24. studenoga, odigrane su utakmice četvrtoga kola prve sezone Business basketball league.

Ernst&Young vs Inter-net

Letimičnim pogledom na ljestvicu lako se može zaključiti koji je glavni cilj ekipe Ernst&Yung. Pojedinci su to koji dišu kao ekipa, a na košarkaškom terenu znaju samo za pobjede pa su nakon četiri kola sami na vrhu bez poraza. Protiv srčane ekipe Inter-net ponovno su pokazali svoju dominaciju i oslačali se još jednim uspjehom.
Čestitamo ekipi Ernst&Young na pobjedi i njihovom igraču, Matiji Labašu, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Ernst&Young

Matija Labaš

54:31

Business basketball league

Atlantic Grupa vs RWE Energija

Utakmica koja je pokazala koliko znači zagrijavanje ekipe Atlantic Grupe. Naime, nakon prve četvrtine, sve je išlo u prilog tome da će RWE Energija i dalje graditi svoju igru i nastaviti održavati stečenu prednost. Kako teorija ponekad zvuči jednostavno, a u praksi se pokaže nešto sasvim drugo, tako je bilo i ovoga puta. Igrom kao iz najboljih dana, u drugoj četvrtini ekipa Atlantic Grupe odigrala je fantastičnu obranu i protivniku dopustila postizanje samo dvaju poena. Bio je to preokret nakon kojeg su utakmicu mirno priveli kraju.
Čestitamo ekipi Atlantic Grupa na pobjedi i njihovom igraču, Nikoli Blaiću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Atlantic Grupa

Nikola Blaić

40:28

Business basketball league

ABB vs KPMG

ABB je ekipa koja se diže iz kola u kolo, zbijaju se redovi i veliki planovi se kuju. Na samom početku utakmice neizvjesna borba i jake obrane koje nisu dopustile rezultatsko odvajanje bilo koje ekipe. U drugoj četvrtini ekipa ABB, nakon kratkoga odmora, ubacuje u brzinu više i odvaja se na devet razlike. Nakon poluvremena, ekipa KPMG, iako oslabljena i s ”kratkom klupom”, pokušava se vratiti u egal i produžiti nadu za preokret, no ipak nisu imali snage. ABB mirno privodi utakmicu kraju i završava kao pobjednik. Treba naglasiti kako su dečki iz ABB ekipe imali i poticaj u obliku nutritivne vrijednosti mesnoga sadržaja kojim je bilo ispunjeno treće poluvrijeme. Svi dokazi su kod vodstva lige!
Čestitamo ekipi ABB na pobjedi i njihovom igraču, Anti Jerkoviću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

ABB

Ante Jerković

51:28

Business basketball league

SportMixta vs Visage Technologies

Sraz ekipa koje imaju jako dalekometno ”oružje” i izrazite pojedince, najavljivao je odličnu utakmicu. Bolje otvaranje ekipe SportMixta dovelo ih je na plus devet nakon prve četvrtine. U drugoj četvrtini, ekipa Visage Technologies uspostavlja terensku ravnotežu i na poluvremenu zaostaju dostižnih osam poena. Prerana ozljeda ponajboljeg igrača Visage Technologiesa, Ivana Gogića, ipak ostavlja traga na ekipi koja bez njega nije uspjela napraviti potpuni preokret. Nadamo se da će Ivan, kojem želimo brz oporavak, već u sljedećem kolu braniti boje svoje tvrtke.
Čestitamo ekipi SportMixta na pobjedi i njihovom igraču,Vedranu Brašura-Vlaheku, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

SportMixta

Vedran Brašura-Vlahek

79:57

Business basketball league

PwC Hrvatska vs Pevec

Kada ekipa dođe s tridesetak navijača, podrške ne manjka, a spektakl je zagarantiran. Utakmica koja se prelomila u zadnjim minutama pokazuje svu zanimljivost tijeka događanja na terenu. S malim vodstvom, ekipa Peveca odlazi na poluvrijeme. Početkom drugoga poluvremena, kao da smo gledali neku novu ekipu PwC Hrvatska – a koja prelazi u vodstvo i u euforiji se činilo kako idu do kraja. No, s nekoliko pogrešaka, uz sve veći pritisak ekipe Pevec, ipak popuštaju, čemu je doprinijela i ” kratka klupa”. Uz fenomenalna 23 skoka Marija Kelave, ekipa Peveca na kraju je slavila uz razdragane navijačke poklike s tribina. Sigurni smo da je bila vesela i peta četvrtina .
Čestitamo ekipi Pevec na pobjedi i njihovom igraču,Mariju Kelavi, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Pevec

Mario Kelava

48:56

Business basketball league

MVP KOLA: Mario Kelava

Business basketball league

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Business basketball league

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.