Predstavljanje ekipa: Ernst&Young

Ernst&Young

Predstavljanje ekipa

Izgradnja boljeg poslovnog okruženja

Ekipa Ernst & Young u košarkaškim krugovima poslovne lige već je poznata. Sudjelovali su na oba Business basketball tournament, u ožujku i travnju 2018., te oba puta osvojili drugo mjesto. Kada vam prvo mjesto svaki put izmakne za dlaku – možete biti sigurni da će svojim sudjelovanjem u ligi željeti pokazati da mogu – biti i prvi! Sigurni smo da će svojom igrom stvoriti zanimljivo natjecateljsko okruženje.

O tvrtci

U Republici Hrvatskoj društvo Ernst & Young d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano u Zagrebu, član je Ernst & Young Global Limited, društva iz Ujedinjenog kraljevstva ograničenog jamstvom (EYG). EY je posvećen svojoj ulozi u izgradnji boljeg poslovnog okruženja. Kvaliteta usluga koje pružamo pomaže izgraditi povjerenje u tržišta kapitala i ekonomije širom svijeta. Mi razvijamo izuzetne lidere koji zajedno surađuju na ispunjavanju zahtjeva svih interesnih skupina. Na taj način igramo ključnu ulogu u izgradnji boljeg poslovnog okruženja za naše zaposlenike, klijente i zajednicu.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 12 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
 
Više o Ernst & Young potražite na njihovim stranicama: https://www.ey.com/hr/en/home.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.