Pravila privatnosti (GDPR)

Tko smo mi?

Ovo je službeni web Business basketball league (BBL) i kao takav čini platformu za sve rezultate, video najave, highlights objave s utakmica, izjave,  i fotografije. Ovdje možete pronaći sve pogodnosti za sebe i svoju ekipu koje će Vam organizatori pružiti u suradnji sa svojim poslovnim partnerima. Organizator BBL-a je SportMixta d.o.o. (više informacija na: www.sportmixta.hr).

Adresa naše web-stranice je: https://bbl.hr.

WEB stranicu www.bbl.hr vode ovlašteni administratori stranice.

Adresa: Boćarski dom, Prisavlje 2, Zagreb

E-mail : info@bbl.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Komentari

Kada napišete komentar na web-stranici, mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara i, također, IP adresu posjetitelja, kao i string korisničkog agenta preglednika kako bismo lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz Vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bismo provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašega komentara, Vaša profilna fotografija javno je vidljiva u kontekstu Vašega komentara.

MedijI

Ako prenesete fotografiju na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos fotografija koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz fotografija s web-stranice.

Kontakt forme

Ispunjavajući kontakt formu na stranici, pristajete da u svrhu odgovora na postavljeno pitanje stranica www.bbl.hr prikupi Vaše podatke: ime, elektroničku adresu, predmet i poruku. Ti će se podaci čuvati godinu dana, a neće se koristiti za marketinšku namjenu.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovi se podaci spremaju kako bismo Vam olakšali ponovno komentiranje, odnosno da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li Vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali Vaše podatke o prijavi i Vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, Vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u Vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon jednoga dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, fotografije, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje trećih strana i nadgledaju Vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje Vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Ova stranica koristi alat Google Analytics. 

Google Analytics Googleov je alat za analitiku koji pomaže vlasnicima web-lokacija i aplikacija da saznaju kako se njihovi posjetitelji koriste opcijama njihovih web-lokacija i aplikacija. Može se poslužiti skupom kolačića za prikupljanje informacija i izvješćivanje o statistici upotrebe web-lokacije, a da pritom Googleu ne otkrije identitet pojedinačnih korisnika. Glavni je kolačić Google Analyticsa “__ga”.

Osim izvješćivanja o statistici upotrebe web-lokacije, Google Analytics može se upotrebljavati, zajedno s nekim prethodno opisanim oglašivačkim kolačićima, i za prikazivanje relevantnijih oglasa na Googleovim proizvodima (npr. na Google pretraživanju) i na webu te za mjerenje interakcija s oglasima koje prikazujemo.

Saznajte više o kolačićima i informacijama o privatnosti usluge Analytics.

Ova stranica koristi hosting MyDataKnox.

Stranica www.bbl.hr napravljena je na hostingu MyDataKnox. Postoji mogućnost da hosting prikuplja neke od Vaših privatnih podataka. Ovdje možete pronaći informacije o tome koje podatke možda prikuplja hosting: https://mydataknox.hr/pravila-zastite-privatnosti

Ova stranica koristi alat Powr hit counter.

Da bi registrirao Vaših nekoliko posjeta stranici kao jedan, ovaj alat pamti Vašu IP adresu. Ovaj se kolačić čuva deset dana.

Ova stranica koristi alat Slider WD.

Ukoliko Vas poveznica odvede na stranice ovoga alata, on će prikupiti Vaše osobne podatke: ime, elektroničku adresu i IP adresu. Ti će se podaci čuvati prema pravilima toga alata, dostupnih na njihovoj stranici, a prikupit će se pri svakom komentiranju ili reakciji na fotografije na stranici.

Ova stranica koristi Aksimet antivirusni program. 

Ovaj program prikuplja informacije o posjetiteljima koji komentiraju na web-stranicama koje koriste Akismet anti-spam uslugu. Informacije koje prikuplja obično uključuju IP adresu komentatora, korisnički agent, referent i URL web-stranice (zajedno s ostalim informacijama koje komentator direktno dostavlja, poput njihovog imena, korisničkog imena, adrese e-pošte i samog komentara).

S kime dijelimo vaše podatke?

Vaše podatke prikuplja tvrtka SportMixta d.o.o. Vaše javne informacije koje ostavite u bilo kojem obliku na stranici dostupni su svim posjetiteljima stranice i partnerima. Partneri naše stranice su tvrtke sudionici natjecanja i sponzori navedeni u podnožju stranice.. Klikom na koju od poveznica, pristajete na prikupljanje Vaših podataka na načine koji su opisani na njihovim web-stranicama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci sačuvani su zauvijek. To činimo da bismo mogli automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedete u svojim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o Vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke?

Vaše osobne podatke administratori stranici neće dijeliti s trećim stranama. Vaši javni osobni podaci koje ostavite na stranici vidljivi su svim posjetiteljima stranice i ne možemo garantirati za njihovu sigurnost.

kontakt informacije

Za sva pitanja u vezi zaštite privatnosti na stranici www.bbl.hr, možete se obratiti na: info@bbl.hr.

Kako štitimo vaše podatke?

Stranica www.bbl.hr ne koristi ni jedan alat koji bi, bez pristanka posjetitelja stranice, mogao prikupiti privatne osobne podatke posjetitelja.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka?

Administratori stranice www.bbl.hr, u slučaju prijave povrede pravila privatnosti osobnih podataka, osobno će istražiti kako je do povrede podataka došlo te uklanjanjem alata koji su do povrede pravila privatnosti doveli, spriječiti svako daljnje narušavanje istih.