League: Business basketball tournament

ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) vodeća je globalna tehnološka tvrtka na područjima srednjeg i niskog napona, robotike i elektromotornih pogona, industrijske automatizacije i elektroenergetskih mreža posvećena svojim kupcima u sektorima energetike, industrije, transporta i infrastrukture. Na temeljima 130 godina duge tradicije u razvoju i inovacijama, ABB ispisuje budućnost i predstavlja pokretačku snagu u energetskoj tranziciji, četvrtoj industrijskoj revoluciji i digitalizaciji. Kao glavni partner Formule E, električne klase FIA motosporta, ABB pomiče granice e-mobilnosti kako bi pridonio održivoj budućnosti.  ABB posluje u više od 100 zemalja i zapošljava oko 135.000 ljudi. 

ABB u Hrvatskoj surađuje s kupcima u učinkovitom korištenju električne energije, u povećanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. ABB d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu ima predstavništva u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i podružnicu na Kosovu. ABB d.o.o. Hrvatska ostvaruje ukupan prihod, osim na tržištu susjednih zemalja, i na tržištu Mediterana, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka. 

 

Bobby Brown

This is an example Staff. As a new SportsPress user, you should go to your dashboard to delete this Staff and create new Staff for your content. Have fun!