MVP osmoga kola

U konkurenciji Kozulić, Jukić, Močić, Mohač, Bašić i Mandić, za MVP-a osmoga kola proglašen je Ivan Mandić, igrač Pevexa. Tjednima smo čekali da Mandiću uručimo ovaj kipić koji će sigurno zauzeti prevažno mjesto u njegovu životu (i stanu ili uredu), ali na kraju – nismo dočekali. Zato smo ga poslali po njegovoj ekipi, a ekipa mu ga je svečano uručila u prostorima tvrtke, ispred Pevexova bannera, i navodno se otada na hodnicima Pevexa ne prestaje pričati o BBL-u (kakav marketinški trik!). 

Šalu na stranu, Mandić je bio zaista odličan u osmome kolu – postigao je 32 poena protiv ekipe PwC Hrvatska, a mi u uredništvu i režiji ne pamtimo ovakav uspjeh.

Čestitamo Mandiću i ekipi, a u nastavku pogledajte izjave svih MVP-ova osmoga kola :)!

Izjave MVP-ova osmoga kola

Još jedna pobjeda Visagea, peta po redu, peta u nizu – za peto mjesto na tablici lige, nadohvat četvrtoga! U osmome kolu svladali su ekipu Nova TV 74:51 i nastavljaju prema razigravanju, “gdje je sve moguće”.

Za MVP-a utakmice proglašen je Josip Ante Kozulić s postignutih 14 poena i sjajnih šest asistencija. Dobro je imati Kozulića u blizini!

Čestitamo Kozuliću i ekipi!

Možda nisu Končaru ugrozili poziciju prvoga mjesta na tablici lige, ali svakako je jesu poljuljali! Velika i važna, možda i najvažnija pobjeda Ivicoma, kaže Jukić, ove sezone, ona protiv Končara, ekipe sjajne ove sezone, ali sjajne i prethodne. No sve to onima koji prate BBL sasvim je jasno jer Ivicom je prošle godine igrao za prvo mjesto, a trenutno ga od mjesta viših od trenutno četvrtog dijele tek nijanse! Čini se da Končaru uvijek nedostaje “ono nešto” da svladaju Ivicom jer su i prethodne sezone, i u redovnome dijelu lige i u utakmici razigravanja, podbacili tek za koji poen.

MVP Mario Jukić postigao je, pazite sada, 23 poena! Sjajan rezultat za utakmicu koja je završila rezultatom 73:67.

Čestitamo Jukiću i ekipi!

Treća pobjeda Fizioteke, druga u nizu, ovoga puta protiv ekipe House of code rezultatom 49:32, podigla ih je na ljestvici na osmo mjesto.

Utakmica je iznjedrila i još jednog izvrsnog igrača Fizioteke, Roku Močića, koji je s njima bio i prošle sezone, ali u ovome dijelu 4. sezone već ima više postignutih poena nego tijekom cijele prošle! Za Fizioteku je u osmome kolu postigao 17 poena, od čega vrtoglavih pet trica!

Čestitamo Močiću i ekipi!

EY je namjerio u sljedećem izvještaju najbolje trojke svakako se naći na popisu: nakon osmoga kola, pobjedom ekipe HRT(m)animals 64:48, uspeli su se na visoko drugo mjesto i teško da mogu pasti daleko od toga – jedino se uspinjati!

Za MVP-a utakmice ponovno (prethodno u šestome kolu) je proglašen Luka Mohač, koji je ovoga puta postigao 26 – da, dobro ste pročitali – 26 poena, od čega također sjajnih pet trica!

Čestitamo Mohaču i ekipi!

Sofascore je u osmome kolu svladala sjajnu i jaku ekipu, Fortenova grupu, koja je neprestano na prvoj polovici tablice lige, i to vrlo tijesnim rezultatom 49:45. Ovom, drugom pobjedom smjestili su se na 10. mjesto tablice.

I ovoga je puta, kao i prethodno protiv ekipe HRT(m)animals, za MVP-a utakmice proglašen Lovro Bašić, koji je postigao 21 poen! Bašić je i dalje igrač s najviše postignutih poena ove sezone.

Čestitamo Bašiću i ekipi, i pridružujemo se pozdravima kolege u Maleziji ;)!

Četvrta pobjeda Pevexa – u osmome kolu svladali su ekipu PwC Hrvatska 53:50, vrlo, vrlo gusto! Još je to jedan dokaz da stanje na tablici lige ne određuje napetost utakmice jer bi po tome ova pobjeda Pevexu trebala mnogo lakše poći za rukom.

Za MVP-a utakmice proglašen je Ivan Mandić sa zaista sjajna 32 poena (obećajemo, izbacit ćemo neku statistiku toga koji je igrač postigao najviše poena tijekom jedne utakmice), od čega četirima tricama.

Čestitamo Mandiću i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.