MVP sedmoga kola

Za MVP-a sedmoga kola, u konkurenciji Vargić, Rakocija, Samošćanec, Hernaus, Peša i Ereš, proglašen je Marko Ereš. Bio je odličan u utakmici protiv ekipe Fortenova grupa, u kojoj je postigao najveći broj poena, njih 15, više od svih igrača obje ekipe. Ereš je s ekipom NovaTV otkad se priključila ligi, dakle od 3. sezone, a trenutno je na 21. mjestu tablice poretka svih igrača. Čestitamo Erešu!

U nastavku pogledajte izjave svih MVP-ova sedmoga kola.

Izjave MVP-ova sedmoga kola

Končar ponovno pobjeđuje, ovoga puta ekipu HRT(m)animals 55:47. Četvrta je to pobjeda u nizu pa je Končar sada ekipa sa šest pobjeda i tek jednim porazom protiv, kako smo već pisali, ekipe Azikus.
Za MVP-a utakmice proglašen je Vjekoslav Vargić koji kaže da utakmica nije bila nimalo lagana, ali čini se da je motivacija za ostankom na prvome mjestu tablice lige bila dovoljno jaka.
Čestitamo Vargiću i ekipi!
EY u sedmome kolu došao je do svoje četvrte pobjede i polako se diže prema vrhu ljestice, kako i priliči prošlogodišnjim prvacima. Na trenutak bi nam se moglo činiti da su ona dva poraza s početka lige, iz drugog i trećeg kola, bila (uspješno) zavaravanje protivnika. Ovoga su puta svladali ekipu House of code 61:41, iako, ističe MVP utakmice, Marijan Peša, nije bilo lagano.
Peša je za svoju ekipu postigao odličnih 13 poena!
Čestitamo Peši i ekipi! 
U sedmome kolu Fizioteka je došla do svoje druge pobjede u vrlo, kako ističe MVP Sven Samošćanec, emotivnoj utakmici. Svladali su ekipu Sofascore 58:45, a ova utakmica bila je utoliko važnija ekipama jer su obje imale po jednu pobjedu i četiri poraza – dakle, gotovo da je odlučivala o svemu.
Samošćanec je i dalje igrač s najvećim brojem postignutih trica (20) i drugi igrač na ljestvici poretka svih igrača.
Čestitamo Samošćancu i ekipi!
Čini se da je pobjeda protiv Azikusa u prošlome kolu Visage Technologiesu dala vjetar u leđa pa slažu niz i pobjedom u sedmome kolu. Ekipu PwC Hrvatska svladali su rezultatom 59:43 i ostavili je sa samo jednom pobjedom, a sebi upisali četvrtu pobjedu. Može li Visage Technologies ove godine, nakon tri sezone nadomak toga, konkurirati za finale?
Za MVP-a utakmice proglašen je Paolo Rakocija s 10 poena i nekoliko zaista sjajnih akcija.
Čestitamo Rakociji i ekipi!
Ovogodišnji favoriti za naslov svladali su prvake druge sezone BBL-a, ekipu Pevex, u sedmome kolu 63:47. Azikus je bio jači u trima četvrtinama, a tek u zadnjoj Pevex je prevladao, ali dovoljno tek da smanji razliku, ne i promijeni ishod utakmice.
Za MVP-a utakmice proglašen je sjajni Vedran Hernaus s nevjerojatnih 19 poena. Hernaus je trenutno, uz Mirona Češkića iz ekipe Končar, i treći igrač na ljestvici poretka svih igrača.
Čestitamo Hernausu i ekipi!
Još jedna pobjeda za NovuTV, peta po redu, za odličnu poziciju na tablici lige, iako još daleko od drugoga mjesta koje su imali nakon prvih triju utakmica. Ovoga su puta svladali ekipu bolje pozicioniranu od sebe na tablici lige, Fortenova grupu, rezultatom 50:44. Iako je Fortenova grupa imala odličnu treću četvrtinu (26:9), nisu mogli vratiti prednost koju je NovaTV postigla u drugoj četvrtini kada su postigli 16 poena naspram njihovih nula.
Za MVP-a utakmice proglašen je Marko Ereš s 15 poena, od čega tri trice.
Čestitamo Erešu i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.