Izjave MVP-a osmoga kola

Pevex je utakmicom osmoga kola došao do svoje četvrte pobjede kojom se smjestio na peto mjesto ljestvice lige. MVP utakmice, Marin Markota, kaže da je ekipa Fortenova grupa pružila nevjerojatan otpor, ali da je presuđujući faktor bio povratnik, Mario Kelava. Markota je postigao 17 poena u utakmici koja je završila rezultatom 39:23 u njihovu korist.

U utakmici osmoga kola, Tokić je postigao svoju šestu pobjedu i učvrstio poziciju trećega mjesta (sa samo dvama porazima) svladavši Polikliniku Help-Buljubašić 74:47, zrcalnim rezultatom. Za MVP-a je ponovno, treći put (1. i 2. kolo te sada 8. kolo) proglašen Božo Jukić s postignutih 25 poena. Tokić zaista niže pobjedu za pobjedom pa zaista ne bi čudilo vidjeti ih u finalu, no do toga je preostala još pokoja utakmica.

U zaostaloj utakmici osmoga kola, SofaScore je svladao Visage technologies 42:36 i izjednačio se s njima po broju pobjeda i poraza na ljestvici lige. Za MVP-a utakmice proglašen je nevjerojatan Lovro Bašić s 23 poena (od čega jednom tricom), i to već treći put tijekom sezone (prethodno u drugom i devetom kolu (koje se igralo prije osmoga, nismo koristili vremeplov ;)). Sutra pratimo zadnje, jedanaesto kolo i konačan izbor osam ekipa koje će ući u razigravanje.

U zaostaloj utakmici osmoga kola, E&Y je, kako iznenađujuće, odnio još jednu pobjedu. Ovoga puta pao je Ivicom, rezultatom 74:58. Za MVP- je proglašen Marin Prugovečki, igrač koji boje E&Y-a brani od njegovih samih početaka u BBL-u. Prugovečki je postigao 11 poena, a odlični su bili i Hodak (20), Perković (15) i Peša (15).

U utakmici između ekipa Končar i HRT(m)ANIMALS druga je četvrtina presudila u Končarevu korist. Iako uglavnom izjednačeni, u njoj je Končar postigao prednost (20:7) koja ga je dovela i do pobjede (49:36). Za MVP-a utakmice proglašen je Igor Bartulović s 11 poena.

Pevex: Marin Markota (na fotografiji Luka Smoljanić)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.