Category: BBT ožujak 2018.

Business basketball tournament – final day

Ožujak 2018. godine bit će zapisan kao početak serije turnira pod nazivom Business basketball tournament koji su svojevrsna najava puno većeg zabavno – sportskog projekta BBL ( Business basketball league) koja će početi u jesen 2018. 
Uspješno dovršen prvi turnir itekako je opravdao svoja očekivanja na zadovoljstvo kako igrača, tako i samih organizatora. Strast koja je gurala ekipe ka pobjedi bila je vidljiva na svakom koraku, a umorne noge i osmjesi na licima igrača bili su pokazatelj da je cilj ispunjen. 
Čestitamo ekipi ABB na zasluženo osvojenom prvom mjestu u neizvjesnoj utakmici protiv ekipe Ernst&Younga. Rezultat 51:50 govori kako se radilo o nijansama gdje su, iz novinarske perspektive, presudili iskustvo pojedinaca ekipe ABB. U jakoj konkurenciji unutar same ekipe, za MVP-a je izabran Damir Begović iz ekipe ABB.
U utakmici za treće mjesto, koja je prethodila samom finalu, ekipa RWE zasluženo je pobijedila ekipu KPMG rezultatom 52:28, odnijela broncu i zauzela svoje mjesto na postolju. Bila je ovo utakmica u kojoj je ekipa RWE od samoga početka nametnula svoj ritam i zasluženo bila bolja. Treba naglasiti da je ogromna podrška za ekipu RWE dolazila s tribina gdje su supruge i djeca pratili svaku borbu za loptu i glasnim navijanjem svakako bili dodatni pogon ka pobjedi.
Ekipe i pojedinca darivao je naš partner:
Biotrening.

Ovim putem zahvaljujemo svim igračima i tvrtkama koje su nam pružile povjerenje i nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji na sportsko-rekreativnom polju.

Organizator turnira,

Sportmixta j.d.o.o.
Amateur playground

Sportski pozdrav!

 

Frano Čolak podbacio loptu finalne utakmice

Iznimna nam je čast da finalnu utakmicu prvog BBL turnira loptu podbaci bivši košarkaš, Frano Čolak, koji je karijeru gradio u više hrvatskih klubova, te je ujedno i osvajač dvaju hrvatskih kupova Krešimir Ćosić s ekipom Zadra.

Ujedno je naš cilj svaku finalnu utakmicu turnira dovesti bivšeg ili sadašnjeg košarkaša ili osobu iz poslovnog svijeta za podbacivanje lopte i promociju naše lige.

Najava finala Business basketball tournament, 10. ožujka 2018.

Business basketball tournament u subotu ulazi u svoju završnicu u kojoj se očekuju dvoboji za treće, odnosno prvo mjesto. Uvodnu utakmicu za treće mjesto, u 15:30 sati, odigrat će ekipe RWE vs KPMG . Pobjednika BBT turnira odlučit će ekipe ABB i Ernst&Younga, a utakmica počinje u 17:00 sati. Koja će tvrtka dobiti bitku pod koševima i podići pehar prvog pobjednika na BBT turniru i što to znači za budućnost poslovnog koncepta rekreativnog druženja? Jedan dio odgovora dobit ćemo već ove subote. Sportski pozdrav!

Business basketball tournament, 3. ožujka 2018.

Tržišna konkurentnost danas se prolila sportskom parketu i pokazala svu strast tima pod košuljama. U izuzetno točnim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: RWE vs ERNST & YOUNG 51:75, ABB vs KPMG 42:40.