Category: Aktualne obavijesti

Končar: Toni Lončar (7. kolo)

U zaostaloj utakmici sedmoga kola, ekipa Končar svladala je ekipu PwC Hrvatska 50:43. Za MVP-a utakmice proglašen je Toni Lončar (14 poena). Toni Lončar prošlu je utakmicu pustio svoju ekipu da odraste i da pokušaju pobijediti i bez njega. Kada su u tome uspjeli, u zadnjoj se utakmici sezone ipak odlučio vratiti i odnijeti još jednu titulu MVP-a utakmice. Ali, zaključuje, tih je titula trebalo biti više.

Zagrebačka filharmonija: Mario Bilić (2. kolo)

Po kuloarima se priča da je na ovu izjavu čekala cijela Dubrava! Zagrebačka filharmonija svladala je Inter-net 52:44 u zaostaloj utakmici drugoga kola i osigurala si prolazak u razigravanje. Mario Bilić proglašen je za MVP-a utakmice (23 poena). Poslušajte što kaže o svom povratku i planovima za nastavak lige!

Končar: Vedran Primorac (9. kolo)

Ekipa Pevex (bivši Pevec Roosters) doživjela je svoj drugi poraz. Nakon poraza u drugom kolu od najbolje ekipe ove sezone, ekipe E.ON, i Končar je uspio prekinuti niz Pevexovih pobjeda. Svladali su ih rezultatom 59:42, i to bez svog ponajboljega igrača, Tonija Lončara, za kojega su u popratnoj izjavi simpatično poručili da se „preplašio“ te mu poslali pozdrave. Za MVP-a je proglašen Vedran Primorac (Končar) (12 poena).

Ernst&Young: Petar Hodak (9. kolo)

U utakmici devetoga kola, Ernst&Young došao je do svoje četvrte pobjede. Vjerojatno je i njih iznenadila Zagrebačka filharmonija jer su se, unatoč tome što se po konačnom rezultatu možda ne čini tako, držali nevjerojatno dobro.

Pomoglo im je zasigurno i pojačanje utjelovljeno u liku Marija Bilića, ali E&Y ipak je pokazao da nisu slučajno prošle godine bez poraza bili sve do finala.

Poslušajte izjavu sjajnoga Petra Hodaka, MVP- utakmice, koji je, svega par sati nakon što je Marin Pavelić oborio rekord lige u broju postignutih poena, srušio taj rekord s nevjerojatnih 45 poena!

Utakmica je završila rezultatom 86:54 za E&Y.