Category: Aktualne obavijesti

Basketball tournament

Dragi svi,
da se brže vratimo u formu i pripremimo za nove radne pobjede, od 20. lipnja 2020. organizirat ćemo Basketball tournament, kategorija seniori, za sve vaše ekipe, poslovne ili neposlovne .

Cijena je turnira 350 kuna po utakmici, a igra se 4×10 minuta.

S obzirom na broj prijavljenih ekipa, objavit ćemo satnicu i točne termine odigravanja.

𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐫 𝐜́𝐞 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐞𝐨𝐯𝐢𝐬𝐧𝐨 𝐨 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐞 𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮 𝐁𝐁𝐋-𝐚 𝐮 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐮, 𝐬̌𝐭𝐨 𝐳𝐧𝐚𝐜̌𝐢 𝐝𝐚 𝐬𝐞 𝐦𝐨𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐨𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐮đ𝐞𝐧𝐨𝐠𝐚 𝐢𝐥𝐢 𝐨𝐛𝐨𝐣𝐞.

Prijave su moguće do popunjenja kapaciteta .

Sve informacije na dobro poznatim mjestima (a vidljiva su i na plakatu).

Končar: Toni Lončar (7. kolo)

U zaostaloj utakmici sedmoga kola, ekipa Končar svladala je ekipu PwC Hrvatska 50:43. Za MVP-a utakmice proglašen je Toni Lončar (14 poena). Toni Lončar prošlu je utakmicu pustio svoju ekipu da odraste i da pokušaju pobijediti i bez njega. Kada su u tome uspjeli, u zadnjoj se utakmici sezone ipak odlučio vratiti i odnijeti još jednu titulu MVP-a utakmice. Ali, zaključuje, tih je titula trebalo biti više.

Zagrebačka filharmonija: Mario Bilić (2. kolo)

Po kuloarima se priča da je na ovu izjavu čekala cijela Dubrava! Zagrebačka filharmonija svladala je Inter-net 52:44 u zaostaloj utakmici drugoga kola i osigurala si prolazak u razigravanje. Mario Bilić proglašen je za MVP-a utakmice (23 poena). Poslušajte što kaže o svom povratku i planovima za nastavak lige!

Končar: Vedran Primorac (9. kolo)

Ekipa Pevex (bivši Pevec Roosters) doživjela je svoj drugi poraz. Nakon poraza u drugom kolu od najbolje ekipe ove sezone, ekipe E.ON, i Končar je uspio prekinuti niz Pevexovih pobjeda. Svladali su ih rezultatom 59:42, i to bez svog ponajboljega igrača, Tonija Lončara, za kojega su u popratnoj izjavi simpatično poručili da se „preplašio“ te mu poslali pozdrave. Za MVP-a je proglašen Vedran Primorac (Končar) (12 poena).