Category: Aktualne obavijesti

Pevec Roosters: Bruno Horvatin i Mario Kelava (8. kolo)

Došla je napokon utakmica za koju su se bacale velike prijetnje: ona između ekipa Pevec Roosters i Visage Technologies. Iako, kada pogledate MVP-a utakmice, Brunu Horvatina, i suigrača, Marija Kelavu, čini vam se više kao da su izašli iz rata; Patroklo i Ahilej nakon svojih najvećih borbi u Ilijadi. Čak je i izjava završila pravom, antičkom invokacijom: “Ako bog da, u polufinalu ili finalu, bit će isti rezultat!”

U njihovu obranu, možemo reći da je utakmica zaista bila žestoka, čemu u prilog govori i činjenica da je Pevec Roosters pobjedu morao izboriti u produžecima. Visage Technologies vjerojatno samo čeka priliku za osvetu (bit će onu Hektorovu, da se zadržimo na istoj metafori!): “I ako smrti (iliti porazu) oni utekoše, Visage Technologies bez slave veli otići neće!” (Homer će nam oprostiti intervenciju u tekst ;)!)

Video highlight: Pevec Roosters vs Visage Technologies (8. kolo)

Jako napeto bilo je ove subote na derbiju kola ekipa Pevec Roosters i Visage Technologies. Puno preokreta i slavlje Peveca nakon produžetaka 78-70.
Donosimo vam zadnju minutu i pol utakmice do produžetaka vjerojatno najinteresantnije utakmice ove sezone.
 

PwC Hrvatska: Marko Salopek

U zaostaloj utakmici četvrtoga kola, PwC Hrvatska svladala je Zagrebačku filharmoniju 59:51. MVP utakmice, Marko Salopek, rekao je da moraju biti jači i da računaju na to da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Svoju je izjavu zaključio prekrasnim riječima s osobito dirljivom posvetom nedavno preminuloj košarkaškoj legendi, Kobeu Bryantu.

E.ON: Šime Zubčić (6. kolo)

U zaostaloj utakmici šestoga kola, odigranoj 1. veljače 2020., svoj niz pobjeda nastavila je ekipa E.ON svladavši ekipu Končar 72:68. Iako teška utakmica, i iako priznaju da će ove godine biti teže nego prošle, Šime Zubčić, MVP utakmice, jasno je obznanio svoje namjere: obraniti prošlogodišnji naslov.