Category: Aktualne obavijesti

Prijave za petu sezonu BBL-a

Sa zadovoljstvom otvaramo prijave za jubilarnu, petu sezonu Business basketball league.
Nakon uspješne četvrte sezone, u kojoj je sudjelovao dosad najveći broj ekipa, radujemo se petoj sezoni, i starim i novim ekipama, i starim i novim izazovima. Osobita nam je čast najaviti, a nekima i ponoviti, da će pobjednici pete sezone imati čast sudjelovati na Regionalnom final four turniru kojega smo domaćin u lipnju 2024. godine.
Prijave su moguće ispunjavanjem prijavnice na našoj stranici: https://bbl.hr/prijavnica/
Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Vidimo se u listopadu 😉!

Ekipa EY srebrna na REGIONALNOM FINAL FOUR TURNIRU!

U subotu i nedjelju 3. i 4. lipnja naša je Business basketball league sudjelovala na 4. REGIONALNOM FINAL FOUR turniru u Banja Luci. Naš domaćin bila je IT košakaška liga iz Banja Luke. U finalu 4. lipnja, ekipa EY Hrvatska, prvak 4. sezone Business basketball league, igrala je protiv prvaka IT lige Quantox iz Beograda, ekipe BALKAN BET. Dečki su, unatoč zanimljivoj (malo je reći!) noći koja je utakmici prethodila, odigrali sjajno i u Zagreb se vratili sa srebrnom medaljom. U nastavku pogledajte fotografije (dio po dio, dok se uplouda sve, haha).
Čestitamo naših dečkima i premijerno najavljujemo da se idući REGIONALNI FINAL FOUR igra – u Zagrebu ❤️!
Zahvaljujemo i našim domaćinima na zaista sjajnoj organizaciji koja je nadmašila i najljepša predviđanja – mislili su baš na svaki detalj, od prvoga poena do zadnjega ćevapa (koji su, usput budi rečeno, bili sjajni!). Osobita hvala dečkima iz organizacijskoga tima: Dorđu Vukojeviću i Srđanu Gajiću te Danijelu Mariću, bez kojega bi ovo sve ostala samo ideja – i koji je u ključnom trenutku iznio zvučnik!
Zahvaljujemo i prijateljima iz Beograda, Luki Bulatoviću, voditelju Quantox IT lige, te gospodi Vladi i Milanu Bulatoviću iz organizacije za sjajno društvo i dobru atmosferu. Hvala i našem voditelju, Peri Markiću, što je reagirao brzo i organizacijski spretno EY odveo u Banja Luku 😉!
1. mjesto: Balkan Bet (Quantox It League, Beograd) 
2. mjesto: EY Hrvatska (Business basketball league, Zagreb)
3. mjesto: Orion Innovation (Quantox It League, Beograd)

Regionalni final four

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo prvo sudjelovanje naše lige na Regionalnom final four turniru.

Ove godine, u svom četvrtom izdanju, kojega će domaćin biti Banja Luka, ugostit će dvije ekipe iz Beograda, jednu iz Banja Luke i nas iz Zagreba. Naši prvaci, ekipa EY, tako će imati prilike još jednom dokazati svoje umijeće loptanja pod koševima.

Svoje će snage ekipe Balkan Bet pun pogodak, E&Y, Orion Innovation i Prointer odmjeriti u subotu i nedjelju 3. i 4. lipnja u dvorani Nenad Baštinac.

Zahvaljujemo organizatorima, gospodinu Danijelu Mariću, u ime IT košarkaške lige iz Banja Luke, i Luki Bulatoviću, u ime Quantox IT Lige iz Beograda. Radujemo se druženju!

The best of četvrte sezone

Kakva fantastična završnica! Hvala svima koji su je uveličali na bilo koji način!
Objavljujemo najbolje od najboljih:
1. mjesto: E&Y
2. mjesto: Azikus
3. mjesto: Visage Technologies
4. mjesto: Končar
MVP: Luka Mohač (E&Y)
Njastariji igrač: Dražen Iričanin (HRT(m)animals)
Hvala i stručnim očima i rukama koje su pratile utakmicu:
Suci:
Mladen Vukojević
Željko Grošić
Zapisnički stol:
Marko Kero
Lucija Iličić
Fizio:
Tomislav Huzak
Tehnički voditelji:
Nikša Šilježar
Saša Milaković
Hvala fotografu Jošku Škariću koji je ovjekovječio cijeli događaj 🙂!
Voditelj i organizator lige: Pere Markić