Category: Aktualne obavijesti

Prijave za treću sezonu lige od 5. listopada!

S radošću objavljujemo da su od 5. listopada 2020. otvorene prijave za treću sezonu Business basketball league!

Iako je druga sezona još u tijeku, zbog situacije izazvane pandemijom, naš tim marljivo priprema novu sezonu i raduje se dobroj tradiciji.

Sve informacije o ligi potražite na poveznici.

Prijavnicu možete ispuniti ovdje.

Vidimo se u novoj sezoni!

 

Pere Markić

direktor i vlasnik tvrtke SportMixta j.d.o.o.

Inicijator Business basketball league

Mail: info@bbl.hr

Kontakt mobitel: 098 9436 763

***

Srednjaci 26, Zagreb

info@sportmixta.hr

 

 

 

Želimo vam ugodno ljeto!

Naš direktor Pere Markić želi vam ugodno, dugo i toplo ljeto, bez korone i samoizolacije, i što brži povratak na košarkaške terene na već svima nam dobro poznatoj i dragoj lokaciji – Boćarskome domu!
Imali smo potrebu s vama podijeliti informaciju da su neki pojedinci u njegovoj okolini prepoznali njegov težak rad pa ga obradovali ovom majicom – s vrlo jasnom porukom! Direktor je poklon skromno primio i poželio još mnogo uspješnih sezona bez, nada se, pauza poput ove koja je zadesila drugu sezonu uoči same završnice! Ali, da je direktor biti lako…

Čujemo se i vidimo čim nam nacionalni stožer da zeleno svjetlo 😊!

P.S. BMW u pozadini nije direktorov (bar ne našega direktora), ali diskretno nam je spomenuo da bi rado jednoga imao u svojoj kolekciji (koja će započeti upravo tim prvim) pa se osjećamo slobodnima reći vam da se sve donacije primaju na broj računa: HR31234….. 😊 😊 😊

Dobitnici majica iz nagradne igre iz lipnja 2020.

eć vam dugo nismo pisali i uljepšavali vašu svakodnevicu svojim nadasve poetičnim objavama – ali, teška vremena, prijatelju moj, rekla bi ekipa iz Neki to vole vruće (a volimo i mi kada je riječ o košarkaškom parketu pa ćemo si dati za pravo citirati ih!).

I još ćemo si nešto dati za pravo danas: počastiti vas čak dvjema objavama, a osim već napisanoga, dobar je razlog i taj što smo zaključili da obje objave zaslužuju svoj prostor i da ih ne želimo umanjiti “trpanjem” u isti koš (koliko god taj frazem dobro funkcionirao kada je riječ o utakmici).

Da napokon pređemo na stvar:
1. stvarno se nadamo da će nas u rujnu poslužiti epidemiološka situacija te da ćemo dovršiti našu drugu sezonu BBL-a i
2. da ćemo moći dodijeliti ove dvije super cool majice koje su svojim nadasve kreativnim komentarima osvojili šarmantna mlada dama @Sofia Kraljić (Inspekt) i njoj uz bok šarmantan mladić @Mario Bilić (Zagrebačka filharmonija).

Nadamo se da će uživati u majicama (koje su, doduše, kratkih rukava, ali nadamo se babljemu ljetu!) i s ponosom ih nositi!

Zdravi nam i dobri bili, stiže ubrzo i druga objava

Basketball tournament

Dragi svi,
da se brže vratimo u formu i pripremimo za nove radne pobjede, od 20. lipnja 2020. organizirat ćemo Basketball tournament, kategorija seniori, za sve vaše ekipe, poslovne ili neposlovne .

Cijena je turnira 350 kuna po utakmici, a igra se 4×10 minuta.

S obzirom na broj prijavljenih ekipa, objavit ćemo satnicu i točne termine odigravanja.

𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐫 𝐜́𝐞 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐞𝐨𝐯𝐢𝐬𝐧𝐨 𝐨 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐞 𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮 𝐁𝐁𝐋-𝐚 𝐮 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐮, 𝐬̌𝐭𝐨 𝐳𝐧𝐚𝐜̌𝐢 𝐝𝐚 𝐬𝐞 𝐦𝐨𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐨𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐮đ𝐞𝐧𝐨𝐠𝐚 𝐢𝐥𝐢 𝐨𝐛𝐨𝐣𝐞.

Prijave su moguće do popunjenja kapaciteta .

Sve informacije na dobro poznatim mjestima (a vidljiva su i na plakatu).

Končar: Toni Lončar (7. kolo)

U zaostaloj utakmici sedmoga kola, ekipa Končar svladala je ekipu PwC Hrvatska 50:43. Za MVP-a utakmice proglašen je Toni Lončar (14 poena). Toni Lončar prošlu je utakmicu pustio svoju ekipu da odraste i da pokušaju pobijediti i bez njega. Kada su u tome uspjeli, u zadnjoj se utakmici sezone ipak odlučio vratiti i odnijeti još jednu titulu MVP-a utakmice. Ali, zaključuje, tih je titula trebalo biti više.