Category: Aktualne obavijesti

Prijave za treću sezonu – OPET!

Čini nam se kao da smo sličnu objavu već pisali, ali valjda nas pamćenje izdaje…
SLUŽBENO NAJAVLJUJEMO prijave za treću sezonu! Prijaviti se možete do 30. listopada na poveznici u nastavku objave. Dosad su već četiri nove ekipe iskazale interes za sudjelovanje.
Vjerujemo u povoljnu epidemiološku situaciju u vremenu pred nama i iznimno se radujemo ponovnome druženju s vama na parketu ❤!

Finale druge sezone BBL-a

U petak 1. listopada odigrano je finale druge sezone Business basketball league koje je trajalo samo dvije godine (želimo Guinessovu!). Kao što djeca s određenim brojem godina prestanu vjerovati u zubić-vile, tako smo i mi pomalo prestalo vjerovati da ćemo je ikada (moći/smjeti) uspjeti završiti – ali dogodilo se čudo.
U napetoj utakmici između zaista izvrsnih ekipa Končar i Pevex, Pevex je ipak uspio svladati ekipu Končar i odnijeti uvjerljivu pobjedu rezultatom 59:36.
Bit će da su presudile trice izvrsnih igrača, među kojima se osobito istaknuo Bruno Horvatin, koji je proglašen i za MVP-a druge sezone. Čestitamo svim sudionicima, a osobito ekipi Pevex, POBJEDNICIMA DRUGE SEZONE, i njihovu MVP-u.
Pevex se tako upisao u listu pobjednika, koju je započela ekipa EON (ex RWE energija), a gdje ćete bolju najavu nove, treće sezone – od ovakvih vijesti i fotografija?