Predstavljanje ekipa: Atlantic Grupa

Atlantic Grupa

Predstavljanje ekipa

Ako se njima zamjerite, za to će se čuti daleko izvan Hrvatske!

Atlantic Grupa, odnosno njen ogranak Multipower, po prvi puta sudjeluje u poslovnom košarkašom natjecanju. Stvarnu snagu svoje ekipe zasigurno će pokazati i na terenu pa od njih očekujemo dostojne protivnike svim ekipama – i dokaz svoga imena.

O tvrtci

Atlantic Grupa jedna je od vodećih prehrambenih kompanija u regiji s poznatim regionalnim robnim markama koje, uz asortiman vanjskih partnera, podržava snažan vlastiti sustav distribucije u regiji. Proizvodi Atlantic Grupe imaju značajnu prisutnost u Rusiji, zemljama ZND-a i zapadne Europe, a asortimanom sportske prehrane Atlantic je vodeća europska kompanija u ovom segmentu. Atlantic Grupa ukupno zapošljava oko 5300 ljudi. Sjedište kompanije je u Zagrebu, proizvodni pogoni nalaze se u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji, a tvrtke i predstavništva u deset zemalja.

Kako ih pratiti?

Ekipu od 15 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.
 
Više o Atlantic Grupi potražite na njihovim stranicama: https://www.atlantic.hr/hr/

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.