Polufinale

Ima li smisla, nakon 13 kola i utakmica razigravanja, uopće o Azikusu govoriti kao o novoj ekipi? Već smo nakon nekoliko kola pretpostavljali da ćemo ih gledati u finalu – i bi tako! Gotovo neokrznuti (ma koliko se trudili, rekoše) – u svojoj prvoj sezoni i prvome finalu, pokušat će osvojiti naslov prvaka i oteti iz ruku prijelazni pehar prošlogodišnjim prvacima koji ih tamo čekaju – ekipi EY! Preostalo je još reći da im je zadnji korak do finala bio svladati sjajnu ekipu, prošlogodišnje viceprvake – Končar, i u tome se uspjeli, četvrtinu po četvrtinu, do konačnoga rezultata 55-44. Za MVP-a utakmice proglašen je njihov sjajan voditelj Ivan Markusi, koji je postigao 13 poena, od čega tri trice.

Čestitamo Markusiju i ekipi Azikus!

E, da, gotovo zaboravismo: nemaju ambicija, ali su došli osvojiti ;)!

Prvaci treće sezone – bez ijednoga poraza, valja naglasiti – ekipa E&Y drugu je sezonu zaredom u finalu! Ove godine, doduše, s dvama porazima, ali bit će to sasvim nevažno za anale ako uspiju obraniti naslov prvaka i zadržati prijelazni pehar. Ne znamo kako će utakmica završiti, ali znamo da će derbi biti nevjerojatan jer gledat ćemo dvije ekipe koje su tijekom sezone pokazale da znaju i mogu.

Za MVP-a utakmice protiv ekipe Visage Technologies, koja je završila 59:29 za EY, proglašen je sjajni Jurica Miličević sa 16 poena i odličnom popratnom statistikom.

Čestitamo Miličeviću i ekipi EY! 

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.