Partner treće sezone BBL-a: Svijet vina

Ovogodišnji partner BBL-a tvrtka je koja će svakome lako prirasti srcu i nepcu, ako li već nije! Riječ je o Svijetu vina, trgovini najboljih svjetskih pića.

„Duša bez vina kratkog je daha“ – Heraklit

Acrobat D&M d.o.o. osnovana je 2004. godine s fokusom na distribuciju vina te se je u periodu od sljedećih šest godina izborila za status najbrže rastuće privatne tvrtke u vinskom sektoru.

2010.  godine započinje s prvim uvozom, šampanjcima prestižne kuće Billecart-Salmon, te u sljedećih nekoliko godina proširuje svoj asortiman brendovima kao što su Gaja, Tenuta San Guido (Sassicaia), Olivier Leflaive, Adami, Tua Rita, Arnoux-Lachaux, Haut-Brion, Frescobaldi, Marijan Simčić, Zalto itd. 2014. godine započinje novo poglavlje za Acrobat D&M d.o.o. koje je obilježeno preuzimanjem jedne od najstarijih vinoteka u Zagrebu na adresi Prisavlje 2, Boćarski dom, koja počinje poslovati pod novim nazivom, Vinoteka Svijet Vina.

Sljedećih nekoliko godina Acrobat D&M d.o.o. proširuje svoj asortiman svjetski poznatim destilerijama kao što su Gin Mare i drugim proizvodima iz grupacije Vantguard , Blue Gin, Roby Marton, Clase Azul, Chase, Wemyss, Crucial Drinks (Lost Distillery, Rum&Cane i Six Saints) te brendovima vode Voss, Iskilde i 22 Artesian.

 

Njihove akcije potražite na poveznici.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.