MVP trinaestoga kola

U konkurenciji Mohač, Boras, Markota, Hernaus, Orešić i Bašić, za MVP-a 13. kola proglašen je odličan Verdran Hernaus, igrač ekipe Azikus.

Hernaus je možda i nezasluženo dugo čekao svoj kipić – igrač iz trenutno najbolje ekipe četvrte sezone lige, treći na ljestvici poretka svih igrača, trenutno je težak 150ak poena i jedva čekamo gledati ga u razigravanju!

Čestitamo Hernausu i ekipi, a u nastavku pogledajte izjave svih MVP-ova utakmica 13. kola.

Izjave MVP-ova 13. kola

Sraz EY-a i Fortenova grupe uvijek je zanimljivo gledati; Srđana Kršića navikli smo vidjeti u ulozi voditelja EY-a, no zadnje dvije sezone njihov je veliki protivnik ;). Opasnije nego ikada, njegova je ekipa zaprijetila EY-u; dvije je četvrtine povela Fortenova grupa, a dvije EY – presudile su nijanse: 56:53 za EY.

Za MVP-a utakmice proglašen je sjajni Luka Mohač s 28 poena, od čega tri trice. Zabetonirali su poziciju drugoga mjesta i već ih sljedećega vikenda gledamo u utakmici razigravanja protiv ekipe NovaTV.

Čestitamo Mohaču i ekipi!

Nakon dva uzastopna poraza, već smo se malo počeli brinuti za Končar, ali onda se vratio u velikome stilu svladavši ekipu bolje rangiranu od sebe, Visage technologies, koji ove godine zadaše muke mnogim BBL-ovcima! Razlika je sitna, 64:60, ali ipak odlučujuća za pobjedu.

Za MVP-a utakmice proglašen je Tomislav Boras s 12 poena i nevjerojatnih 11 skokova!

Čestitamo Borasu i ekipi!

Dvije ekipe s podjednakim brojem poraza i pobjeda, uvijek negdje jedna blizu druge; jedna nositelj naslova prvaka druge sezone, druga korak do naslova prvaka treće sezone. Ipak, pobjeda je pala na stranu Pevexa: svladali su Ivicom 58:47.

Za MVP-a utakmice proglašen je Marin Markota sa sjajnih 20 poena, od čega tri trice.

Čestitamo Markoti i ekipi!

Jedanaesta pobjeda – do razigravanja su došli gotovo neokrznuti; podsjeća nas to na EY koji prošle sezone u ovome trenutku nije imao ni jedan poraz, a ipak, unatoč jednome porazu, Azikus broji jednu pobjedu više zbog većeg broja utakmica. Nastavak sezone neće moći biti uzbudljiviji – osobito ako se susretnu u finalu! Zadnja je pala ekipa HRT(m)animals – da nije bilo kobne druge četvrtine, rezultat bi možda bio drukčiji, ali ovako je ipak završilo 63:47 za Azikus.

Za MVP-a utakmice proglašen je sjajni Vedran Hernaus (13 PTS), trenutno Azikusov najbolji igrač, a u stopu ga, kao drugi po redu, prati voditelj ekipe, i u ovoj utakmici sjajan Ivan Markusi (16 PTS).

Čestitamo Hernausu i ekipi!

Dobar kraj sezone za House of code: pobjeda protiv ekipe PwC Hrvatska 52:44. Dominantni u prvoj i zadnjoj četvrtini, ali o dobro borbi svjedoči činjenica da su, tek drugi put ove sezone, igrani i produžeci – produžeci u kojima su izdominirali i upisali svoju drugu pobjedu.

Za MVP-a utakmice proglašen je Bruno Orešić, a odlični su bili i Stipe Bagić (19 PTS) i Teo Knežević (10 PTS).

Čestitamo Orešiću i ekipi!

I Sofascore je dobro zaokružila sezonu: pobjedom nad ekipom NovaTV, jakom ekipom koja je ove godine uspjela podići se na više mjesto od Sofascorea. Kao da su zamijenili uloge: prošle je godine NovaTV bila deveta na tablici lige nakon regularnoga dijela sezone i propustila razigravanje; ove je godine deveto mjesto pripalo Sofascoreu i nažalost ih nećemo gledati u razigravanju.

Ipak, dobre se utakmice pamte, a ovo je svakako bila jedna od njih: dominantni u svim četvrtinama, svladali su protivnike 46:31. Za MVP-a utakmice proglašen je (ponovno) Lovro Bašić (prethodno proglašen i za MVP-a 2. kola) s nadmoćnim 21 poenom!

Čestitamo Bašiću i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.