MVP šestoga kola

U konkurenciji Gogić, Soldo, Zrakić, Mohač, Bosnić i Mijić, za MVP-a šestoga kola proglašen je Ivan Gogić, igrač ekipe Visage Technologies. Bilo je za očekivati, s obzirom na to da je upravo njegova ekipa porazila dosad neporaženu ekipu.

Ivan Gogić tijekom BBL karijere skupio je 515 poena, od čega 51 tricu, a po broju trenutno postignutih poena (četvrta sezona), prvi je na ljestvici poretka igrača Visage Technologiesa.

Čestitamo Gogiću i ekipi!

Izjave MVP-ova šestoga kola

Fortenova grupa u šestome kolu došla je do svoje četvrte pobjede i, s tek jednim porazom, sada se nalaze na trećemu mjestu tablice lige.

Za MVP-a utakmice proglašen je Damir Mijić s postignutih, zaista nevjerojatnih, 29 poena, što je više od polovice svih poena (a i gotovo polovica ukupnih poena utakmice) koje je Fortenova grupa postigla u utakmici protiv ekipe PwC Hrvatska (45:31). Mijić je novi igrač ekipe Fortenova grupa, a trenutno se nalazi i među prvih 10 najboljih igrača lige.

Čestitamo Mijiću i Fortenova grupi!

Još jedna, četvrta pobjeda ekipe NovaTV, ali zaista tijesna, protiv ekipe Fizioteka. MVP utakmice, Bojan Bosnić, kaže da su imali malo više sreće nego protivnici. Rezultatu 49:46 najviše su pridonijeli MVP, s 15 poena, i Ivo Antunović, s 20 poena. Sudeći po statistici Fizioteke, utakmica zaista jest bila teška, a vjerujemo kako bi Vukoja i Križanović, uz odličnu timsku igru ostatka ekipe, sljedeće ekipe mogli ostaviti bez sreće.

NovaTV trenutno se nalazi na 6. mjestu tablice lige, a od 5., odnosno 4. mjesta dijeli je tek nekoliko poena.

Čestitamo Bosniću i ekipi!

Sofascore nije uspjela svladati protivnika u šestome kolu, prošlogodišnje prvake, ekipu EY. Unatoč odličnome Lovri Bašiću, koji je postigao 19 poena, više nego ijedan igrač u ovoj utakmici, završilo je rezultatom 51:39 za EY.

Za MVP-a utakmice proglašen je Luka Mohač, novi igrač EY-a, s postignutih 12 poena i čak 10 DEFF!

EY se trenutno nalazi na petome mjestu, a od 4. ga dijeli tek koji poen.

Čestitamo Mohaču i ekipi!

Končar je u šestome kolu svladao ekipu House od code 96:28 i tako se našao na prvome mjestu tablice lige. Iako imaju jednak broj pobjeda i poraza kao Azikus, premašili su ih brojem poena, čemu je sigurno pripomoglo i 96 iz ovoga kola.

Za MVP-a utakmice proglašen je Bono Zrakić s 13 poena (od čega čak tri trice!) i odličnom popratnom statistikom. Zrakić je s Končarom od početka, a trenutno se nalazi na odličnome sedmome mjestu poretka svih igrača.

Čestitamo Zrakiću i ekipi!

Pobjeda Ivicoma protiv ekipe HRt(m)animals 55:47 u šestome kolu razriješila je, ponešto, stanje na tablici lige: sada su četvrti, a od trećega ih mjesta dijeli tek jedna utakmica manje Fortenova grupe i koji poen. Bit će zanimljivo popratiti utakmice sedmoga kola i vidjeti hoće li se situacija na vrhu mijenjati, s obzirom na to da sve ekipe imaju sličan broj pobjeda i poraza.

Za MVP-a utakmice proglašen je nevjerojatan Slaven Soldo, koji je postigao 21 poen, od čega tri trice, i osam defenzivnih napada. Pogledate li statistiku ostalih igrača, bit će vam jasno koliko je dobra timska igra ključna za uspjeh.

Čestitamo Soldu i ekipi!

Nevjerojatno, ali istinito: u šestome kolu Azikus je pao! Svladala ga je stara ekipa voditelja Azikusa, Visage Technologies, rezultatom 69:63. Tako je Azikus upisao prvi poraz, a Visage Technologies treću pobjedu i smjestio se na šesto mjesto!

Za MVP-a utakmice proglašen je Ivan Gogić, sjajan igrač koji je s Visageom od prve sezone, s čak 21 poenom! Nakon ove pobjede, kaže, očekuju i finale ;)!

Čestitamo Gogiću i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.