MVP jedanaestoga kola

Za MVP-a jedanaestoga kola, u konkurenciji Mijač, Jukić, Horvatin, Seničić Petrić i Gogić, proglašen je Marko Mijač, igrač ekipe Končar.

Mijač je s Končarom od njihovih samih početaka u BBL-u, a sudeći prema osobnoj statistici, ovo mu je najbolja sezona do sada ;)!

Čestitamo Mijaču i ekipi! U nastavku pogledajte izjave svih MVP-ova.

Izjave MVP-ova 11. kola

Ove sezone jedna se stvar svakako pokazala točnom: nemoguće je prognozirati pobjednika, bez obzira na to koja se dva mjesta na tablici lige sukobljavala. Ipak, Končar rijetko iznevjeri, a tako je bilo i ovoga puta, u njihovoj sedmoj pobjedi, onoj protiv ekipe Fizioteka. Unatoč odličnom Močiću (Fizioteka, 25 PTS), koji je trenutno prvi po broju trica s njih 27 (u ovoj ih je utakmici postigao čak 7!), Končar je svladao Fizioteku 66:58.

Za MVP-a utakmice proglašen je Marko Mijač s 12 PTS.

Čestitamo Mijaču i ekipi!

Sedma pobjeda Ivicoma za peto mjesto na Tablici lige (s tim da uzmite u obzir da imaju utakmicu više od dviju ekipa na mjestima iznad njega). Ovoga puta svladali su ekipu Fortenova grupa 56:51 – tijesno, ali ipak pobjeda.

Za MVP-a utakmice proglašen je Mario Jukić s odličnih 18 poena, više od svih igrača pojedinačno obje ekipe.

Čestitamo Jukiću i ekipi!

Bilo je ovo nekakvo kolo sitnih razlika – u slučaju utakmice između Pevexa i House of codea bome i od četvrtine do četvrtine. Izjednačeni u prvoj, podjednaki u drugoj i trećoj – tek je četvrta četvrtina odlučila o pobjedniku i presudila u Pevexovu korist: 51:48.

Za MVP-a utakmice proglašen je odličan Bruno Horvatin s 11 poena. Horvatin je trenutno daleko najbolji igrač ekipe Pevex, prvi na ljestvici poretka ekipe s dosad postignutih 111 poena, i osmi na ljestvici poretka svih igrača.

Čestitamo Horvatinu i ekipi!

Deveta pobjeda Azikusa – devet pobjeda od deset utakmica, gotovo neokrznuti tijekom cijele sezone! Okrznuo ih je tek Visage Technologies, ekipa odmah iza njih na tablici lige. Isto za rukom nije pošlo ekipi Sofascore koju su nadvladali 73:53 i učvrstili svoju poziciju prvoga mjesta. Iako se po rezultatu čini da su ih poprilično nadmašili, Sofascore je pružio sjajan otpor, a osobito je gusto bilo u drugoj i četvrtoj četvrtini.

Za MVP-a utakmice proglašen je Luka Seničić s 10 poena i nevjerojatnih 9 OFF DEFF (suma).

Čestitamo Seničiću i ekipi!

Zbilja je malo nedostajalo ekipi PwC Hrvatska da dođe do svoje druge pobjede, ali NovaTV ipak ih je svladala rezultatom 44:38. Smjestili su se tako na 7. mjesto tablice lige, a malo im nedostaje i za koje mjesto više.

Za MVP-a utakmice proglašen je Jurica Petrić, igrač kojega dosad nismo imali prilike gledati u proglašenjima najboljih, ali koji je ovu utakmicu zaista zasjao: postigao je 16 poena (više od svih dosadašnjih utakmica ukupno) – kakav sjajan rezultat!

Čestitamo Petriću i ekipi!

Iako drugi na ljestvici lige, nasuprot protivnika koji je 9., ekipi Visage Technologies nije bilo nimalo lako svladati ekipu HRT(m)animals. Mali broj poena, i mala razlika, 49:42, najbolje govore o tome.

Istaknuo je to i MVP utakmice, Ivan Gogić, lice koje često gledate na našemu kanalu, a koji je ovoga puta postigao 13 poena. Ipak, naglašava, pobjeda je bila – pobjeda ekipe.

Čestitamo Gogiću i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.