MVP devetoga kola

U konkurenciji Mijić, Markota, Gogić, Soldo i Mohač (šesta utakmica BB), za MVP-a utakmice proglašen je Branimir Soldo, igrač ekipe HRT(m)animals.

Branimiru Soldu ovo je prva sezona na BBL parketu i prvi BBL kipić. Prethodno je za MVP-a utakmice bio proglašen u 6. kolu.

Trenutno je drugi igrač po broju postignutih poena ekipe HRT(m)animals.

Čestitamo Soldu i ekipi! U nastavku pogledajte izjave svih MVP-ova utakmica devetoga kola.

Izjave MVP-ova devetoga kola

Kakav tijesan rezultat u utakmici devetoga kola između ekipa HRT(m)animals i Fizioteka! Dvije ekipe koje se prate s brojem pobjeda i poraza i kod kojih detalji presuđuju – ovoga puta u korist HRT(m)animalsa 51:49.

Za MVP-a utakmice proglašen je Branimir Soldo s 12 poena, a odličnu je utakmicu odigrao i Ljubo Zdjelarević s također 12 poena.

Čestitamo Soldu i ekipi!

Sedma pobjeda EY-a, i prvo mjesto na ljestvici poretka – EY na kakav smo navikli. Ovoga su puta svladali ekipu Ivicom 48:24 i “pogurali” je na šesto mjesto. Bacite li pogled na stanje prije ovoga kola, kada se činilo da Končaru, koji je sada na trećemu mjestu, ništa ne može ugroziti poziciju, postaje jasno koliko toga samo jedno kolo može promijeniti.

Za MVP-a ponovno je, po treći put ove sezone, proglašen Luka Mohač, s 15 poena, od čega dvije trice.

Čestitamo Mohaču i ekipi!

Fortenova grupa došla je i do svoje pete pobjede, a ovoga su puta svladali ekipu House of code 53:48. Iako su protivnici trenutno pri dnu tablice lige, MVP utakmice, Damir Mijić, istaknuo je da je stanje na tablici jedno, a situacija uživo nešto sasvim drugo. House of code više je puta ove sezone pokazao da ih se ne treba podcijeniti.

Damir Mijić u utakmici je postigao 31 poen (gotovo da poželite provjeriti zapisnik da se uvjerite u istinitost napisanoga), više od polovice ukupno postignutih, od čega četiri trice.

Čestitamo Mijiću i ekipi!

Jest, Ivane Gogiću, šesta pobjeda u nizu Visage Technologiesa, i sjajno četvrto mjesto na tablici lige nakon odigranih devet kola, s tek nekoliko poena od trećega!

Ovoga puta pobjeda je pala protiv ekipe Sofascore 55:46, a sjajni MVP postigao je 29 poena, od čega tri trice. Bilo je ovo kolo velikih brojeva!

Čestitamo Gogiću i ekipi!

Pevex je u devetome kolu svladao ekipu NovaTV, ekipu na tablici lige bolje plasiranu (sedmo mjesto, naspram Pevexova devetog), rezultatom 66:49. Je li do kratke klupe – Nova je nastupila s tek petoricom igrača – ili je jednostavno bila takva subota, bolje će znati reći protivnici, ali ma koji razlog bio, Pevexu se piše treća pobjeda.

Za MVP-a utakmice proglašen je Marin Markota s 18 poena i – pazite sada – tih 18 poena postigao je sa samo šest ubačaja (trica, dakako).

Čestitamo sjajnome Markoti i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.