MVP desetoga kola

U konkurenciji Mohorović, Muža, Vrdoljak, Zdjelarević, Kukec, Erceg, za MVP-a je proglašen Frane Vrdoljak, igrač ekipe Ivicom.Odličan je bio u utakmici protiv ekipe Fizioteka, a trenutno je 13. igrač na ljestvici poretka svih igrača sa 114 postignutih poena i devet trica.

Čestitamo Vrdoljaku i ekipi!

Izjave MVP-ova 10. kola

Još jedna pobjeda za Azikus, osma, za povratak na prvo mjesto na tablici lige. Svladali su ekipu NovaTV 81:47, a unatoč velikom broju poena, Končar i dalje vodi u toj statistici (iako možda ne zadugo).

Za MVP-a utakmice proglašen je Dinko Mohorović s 10 poena i bogatom popratnom statistikom, a odličan je bio i dosad već proglašavan za MVP-a Vedran Hernaus (26 PTS).

Čestitamo Mohoroviću i ekipi!

Odličan je bio Pevex u utakmici protiv Sofascorea: svladali su ih 51:41. Peta je to pobjeda Pevexa ove sezone, a trenutno se nalaze na granici gornjeg i donjega doma :).

Za MVP-a utakmice proglašen je Ivan Muža koji je postigao 15 poena. Muža je s Pevexom od ove sezone, a trenutno je treći igrač na njihovoj ljestvici poretka.

Čestitamo Muži i ekipi!

Još jedna pobjeda za Ivicom! Dobar niz prekinuo im je u prošlome kolu EY, ali zato su ovoga puta svladali ekipu Fizioteka 54:23. Bilo je teže nego što izgleda, kaže MVP utakmice, Frane Vrdoljak.

Vrdoljak je postigao 14 poena za svoju ekipu, a intrigantna je i njegova popratna statistika (6 blokada i 11 DEF) Pobjeda je, ističe, rezultat timske igre kao i uvijek, pa valja istaknuti i odličnog Raiča (17) i Perišu (13).

Čestitamo Vrdoljaku i ekipi!

Ljubo Zdjelarević sasvim otvoreno i iskreno: pobjeda koja je ekipi HRT(m)animals značila mnogo jer ih uzdiže na tablici lige i osnažuje njihovu poziciju u, kako kaže, donjem domu. Protiv ekipe Fortenova grupa, ekipe koja je stalno negdje pri vrhu tablice lige, s iskusnim igračima i još iskusnijim voditeljem, odigrali su 31:27. Pobjeda je mogla otići na bilo koju stranu, dobro kaže Zdjelarević, jer se nakon prve četvrtine činilo da će to biti u njihovu, nakon druge u protivničku, a nakon treće i četvrte – bilo bi krajnje neizvjesno da nije presudilo tih nekoliko poena iz prve četvrtine.

Zdjelarević, MVP utakmice, postigao je 7 poena i imao nevjerojatnih 14 DEF, a valja istaknuti i sjajnoga Soldu s 13 poena.

Čestitamo Zdjelareviću i ekipi!

S ekipom House of code uvijek gusto! Unatoč odličnim zadnjim četvrtinama, i unatoč odličnoj igri cijele ekipe, a osobito Pešorde i Kneževića, nije im pošlo za rukom svladati Visage Technologies. U sedmoj pobjedi za redom nadmašili su ih rezultatom 54:41 i smjestili se na peto mjesto tablice lige.

Za MVP-a utakmice proglašen je Fran Kukec (8 poena), novi igrač ekipe od ove sezone.

Čestitamo Kukecu i ekipi! Četvrta sezona, deseto kolo

U zaostaloj utakmici desetoga kola, EY je uspio zadati još jedan poraz Končaru i eliminirati ih iz konkurencije za prva tri mjesta. Svladali su ih rezultatom 73:62, što se ne čini toliko tijesno kao kada pogledate rezultate četvrtina: dvije ekipe toliko sjajne i toliko kompatibilne, užitak za gledanje!

Za MVP-a utakmice proglašen je Roko Erceg koji kaže da je za sve zaslužan kapetan ekipe jer mu je – posudio dres. Podsjeća na antički moment Ahilejeva oklopa na Patroklu – srećom, Erceg je svoj bolje iskoristio ;)!

Čestitamo Ercegu i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.