MVP četvrtoga kola

Nakon utakmica četvrtoga kola, za MVP-a kola proglašen je Ljubo Zdjelarević, igrač ekipe HRT(m)animals. Zdjelarević je ostvario sjajan rezultat u utakmici protiv ekipe House of code, a trenutno je drugi najbolji igrač ekipe HRT(m)animals. Detaljnu statistiku igrača potražite na poveznici.
Čestitamo Zdjelareviću i ekipi!

Izjave MVP-ova četvrtoga kola

“Tri u nizu”, napisao je na statusu Srđan Kršić, voditelj ekipe Fortenova grupa, nakon utakmice četvrtoga kola. Tri utakmice – tri pobjede i skok na drugo mjesto na ljestvici lige – ekipi Fortenova grupa gotovo da ne može ići bolje! U utakmici četvrtoga kola svladali su odličnu ekipu Pevex 56:25, a za MVP-a utakmice proglašen je još jedan Hrga, ovoga puta Dominik (13 PTS) ;). Odličan je bio i Mijić, MVP drugoga kola, s 20 PTS, od čega čak četiri trice.

Čestitamo Hrgi i ekipi Fortenova grupa!

Azikus je u utakmici četvrtoga kola došao do svoje četvrte pobjede, ovoga puta svladavši ekipu Fizioteka. Sudeći po rezultatu, 66:54, pothvat nije bio lak: Fizioteka ima sjajnu ekipu, u kojoj se osobito ističu Vukoja, Močić i Samošćanec. Sven Samošćanec trenutno je treći igrač na ljestvici poretka svih igrača, a prvi po broju trica (dosad ih je zabio nevjerojatnih 13 – nastavi li ovako, bit će ga teško dostići!).

Za MVP-a utakmice proglašen je Dinko Mohorović, zaista sjajan u ovoj utakmici: postigao je veći broj poena od zbroja svih dosadašnjih utakmica! Uz njega su odlični bili i Sunara, Markusi, Ivanović i Seničić.

Čestitamo Mohoroviću i ekipi Azikus!

U četvrtome kolu gledali smo EY na kakav smo navikli: pobjeda protiv ekipe PwC Hrvatska 56:32 nije ih, doduše, vratila na vrhunce (tablice lige), ali ih je njima, svakako, približila. Kemija je odigrala svoje ;)!

Za MVP-a utakmice proglašen je ove sezone novi igrač EY-a, Nikola Cherchi, s 13 PTS. Odlični su, već tradicionalno, bili i Prugovečki i Perković.

Čestitamo Cherchiju i ekipi!

Končaru ove sezone (opet) ide odlično: dosad su izgubili samo od Azikusa (koje nitko nije pobijedio), a u četvrtome kolu svladali su ekipu Nova TV 62:38, kojoj je ovo prvi poraz.

Za MVP-a utakmice proglašen je Tomislav Boras s 14 PTS, koji je i prošle sezone bio odličan igrajući za Ivicom.

Čestitamo Borasu i ekipi!

Ivicom se, korak po korak, vraća prošlogodišnjoj slavi: na tom putu novi je korak bila pobjeda ekipe SofaScore 57:26. Unatoč tome što je jedan igrač, umjesto s dečkima na terenu, energiju rasipao na kolinju, uspjeli su svladati protivnike u četvrtome kolu, u trećoj četvrtini čak ih ostavivši bez ijednoga poena!

Najprije do razigravanja, a dalje ćemo vidjeti, kaže MVP utakmice, Davor Periša.

Čestitamo Periši i ekipi!

Hrt(m)animals u četvrtome je kolu došao do svoje prve pobjede, i to kakve: protivničku ekipu, House of Code, ostavili su na samo 10 poena, u zadnjoj četvrtini bez ijednoga! Do 44 poena dovela ih je, kaže MVP, naporna igra, a ako bacite pogled na statistiku utakmice (https://bbl.hr/blog/event/house-of-code-vs-hrt-manimals/), vidjet ćete kakva je to timska igra bila!

Za MVP-a je proglašen Ljubo Zdjelarević koji je imao nevjerojatnih 12 skokova!

Čestitamo Zdjelareviću i ekipi!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.