Izvještaj drugoga kola

Drugo kolo

Izvještaj s utakmica

Drugo kolo Business basketball league 2018./2019.

Glad za igrom i nadmetanjem pod koševima mogli smo u potpunosti osjetiti u svim utakmicama drugoga kola sada već provikane košarkaške lige koja, iz dana u dan, dobiva sve više svojih pratitelja.

Iiii… napokon je stigao izvještaj drugoga kola, ali za dobre stvari valja se ponekad strpiti . U subotu, 27. listopada 2018., odigrane su utakmice drugoga kola prve sezone Business basketball league.

ABB vs SportMixta

U prvoj utakmici dana, sada već svima poznata ekipa ABB suprotstavila se novoformiranoj ekipi SportMixte koja je ovoga puta bila bez ”klupe”. Svježina i mirna ruka Ivana Krište odmah na početku stvaraju prednost ekipe SportMixta. No, kako je utakmica odmicala, tako se ekipa ABB vraćala u igru i prešla u vodstvo. Sve je išlo u prilog zaključku kako nas čeka infarktna završnica, što se na kraju i dogodilo. Nijanse koje ponekad odluče utakmicu ljepota su košarkaškoga dodira emocija koje nam ostavljaju osmjeh do iduće utakmice. Ovoga puta prednost je otišla na stranu ekipe SportMixta, a krajnji rezultat utakmice bio je 54:51.
Čestitamo ekipi SportMixta na pobjedi i njihovom igraču, Vedranu Bašura-Vlaheku, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

SportMixta

Vedran Brašura-Vlahek

54:51

Business basketball league

PwC Hrvatska vs Visage Technologies

Utakmica koja je najavljena kao sraz dviju momčadi koje ne kriju svoje ambicije i pohod na sam vrh. Izrazito furiozan ulazak ekipe PwC Hrvatska na krilima Hrvoja Mamića stvara rezultatsku prednost na samom početku utakmice i zadaje glavobolju igračima Visage Technologiesa. Košarkaška ljutnja na sebe ima svrhovit odjek na terenu pa je tako isprovocirala i umjetničku crtu igrača Visage Techologiesa koji su u nastavku pokazali svu raskoš talenta i, uz fantastičan učinak Ivana Gogića, na kraju slavili rezultatom 67:54.
Čestitamo ekipi Visage Techologies na pobjedi i njihovom igraču, Ivanu Gogiću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Visage Technologies

Ivan Gogić

67:54

Business basketball league

Atlantic Grupa vs KPMG

Duga klupa ekipe KPMG nagoviještala je da bi utakmica mogla biti tvrda i neizvjesna. Društvo iz KPMG-a pokušalo je protivniku parirati brzinom, što je donekle bilo uspješno, no igrači Atlantic Grupe mudro su iskoristili svoju visinu i, uz fantastičnu igru Nikole Blaića pod košem, utakmicu uspješno priveli kraju te slavili rezultatom 48:32. Svoj doprinos za ekipu KPMG dala je i Ivana Milić koja je, ne samo na terenu, nego i izvan njega, pokazala kako ekipa diše i, što je najvažnije, opisala zajedništvo koje se ocrtava kako u tvrtci, tako i na košarkaškom terenu. To je “team spirit”!
Čestitamo ekipi Atlantic Grupa na pobjedi i njihovom igraču, Nikoli Blaiću, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Atlantic Grupa

Nikola Blaić

48:32

Business basketball league

Inter-net vs Pevec

Kada svaka ekipa dobije po dvije četvrtine, onda znamo da je utakmica bila puna uzbuđenja i prevrata. Svjedočili smo fantastičnoj utakmici koja je obilovala zanimljivim rješenjima i atraktivnim kontrama. Na krilima Dominika Grobenskog, ekipa Inter-net u samoj završnici ipak odlazi na nedostižnu prednost i privodi utakmicu kraju rezultatom 39:30.
Čestitamo ekipi Inter-net na pobjedi i njihovom igraču, Dominiku Grobenskom, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Inter-net

Dominik Grobenski

39:30

Business basketball league

Ernst&Young vs RWE Energija

Pozitivna napetost koja je vladala u ovoj utakmici razgolitila je svu čar košarke i pokazala kako rezultatska neizvjesnost budi emocije koje se, pak, prolijevaju po terenu. Upravo za ovakve utakmice čeka se vikend i treće poluvrijeme. Bio je ovo i sraz finalista drugog Business basketball tournamenta koji se odigravao u travnju ove godine, a za razliku od tada, ovoga puta pobjeda je otišla na stranu ekipe Ernst&Young minimalnom prednošću od 46:45.
Čestitamo ekipi Ernst&Young na pobjedi i njihovom igraču, Matiji Labašu, proglašenom za MVP utakmice.

Pobjednici:

MVP utakmice:

Rezultat:

Ernst&Young

Matija Labaš

46:45

Business basketball league

MVP KOLA: Dominik Grobenski

Business basketball league

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Business basketball league

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.