Izjave MVP-a šestoga kola

Ekipa Ivicom i nakon šestoga je kola ostala neporažena te učvrstila poziciju drugoga mjesta na ljestvici lige, a od trenutnoga prvoga mjesta, koje drži E&Y, dijeli ih jedna utakmica i stotinjak poena. Svladali su HRT(m)ANIMALS 53:33, a za MVP-a utakmice ponovno je proglašen Tomislav Šiptar s ostvarenim 21 poenom, od čega čak nevjerojatnih pet trica! Izjavu je dao Ivan Kufner i samo kratko komentirao: cilj im je Europa ;)!

Pevex se nakon utakmice šestoga kola uspeo na peto mjesto ljestvice lige, a od narednih utakmicu, kažu, očekuju samo pobjede. Ekipu Poliklinika Help-Buljubašić nije bilo lako svladavati, ali im je iskustvo iz prethodnih sezona ipak pomoglo da utakmica završi rezultatom 57:43 u njihovu korist. Za MVP-a utakmice proglašen je Danijel Vanaček s 13 postignutih poena. Unatoč radnoj suboti, prioriteti se znaju: prvo BBL, a za ručak je lako ;)!

Izjavu je s Vanačekom dao kolega iz ekipe, Ivan Barešić.

U utakmici šestoga kola Končar je ostvario svoju drugu pobjedu, a od protivnika iz ove utakmice na ljestvici lige dijeli ih tek nekoliko poena prednosti. Fortenova grupu svladali su rezultatom 44:31, a za MVP-a utakmice proglašen je Darko Raguž s devet poena. Raguž je izjavu posvetio Toniju, igraču čiji povratak sa zebnjom iščekuju. Je li u njemu tajna uspona na ljestvici – tek nam je saznati, ako Tonija pronađemo ;).

Fantastična utakmica EY-a i NoveTV. MVP utakmice šestoga kola, Jurica Miličević, priznaje da su ih podcijenili te da bitka nije bila laka. Završeno je rezultatom 73:48 u korist EY-a, a Miličević je za svoju ekipu postigao 12 poena. 

MVP utakmice Tokić vs SofaScore – Marko Kraljević

 

Uzbudljivo 6. kolo donijelo je pregršt dobrih utakmica, a kako je to izgledalo uhvaćeno kamerom pogledajte u ovom šestominutnom video uratku.

MVP šestoga kola - Darko Raguž

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.