Izjave MVP-a sedmoga kola

U utakmici sedmoga kola, ekipi Tokić pošlo je za rukom svladati prošlogodišnje prvake i tako se s njima izjednačiti u broju pobjeda i poraza na ljestvici lige.
Utakmica je bila napeta, priznaju i Kraljević Marko i brat mu Andrijaš, odnosno Bruno Horvatin, igrač s najviše postignutih poena za ekipu Pevex u ovome susretu o kojemu bi se dala složiti kakva suvremena bugarštica. A osobito o nevjerojatnih Horvatinovih osam trica (dat ćemo si truda provjeriti je li to najveći broj trica u jednoj utakmici tijekom svih sezona; tijekom ove svakako jest)!
Kraljević je proglašen za MVP-a s 18 poena, od čega dvjema tricama, a utakmica je završila, nakon zaista tijesnih četvrtina (što se vidi po rezultatima), pobjedom Tokića 70:64.
E&Y je utakmicom sedmoga kola došao do svoje sedme pobjede i učvrstio poziciju prvoga mjesta na ljestvici lige. Svladali su Fortenova grupu rezultatom 67:43. MVP utakmice, Krševan Grdović, odao je priznanje igračima s kojima dijele i termin treninga te poručio: “Samo bahato do kraja!” Grdović je postigao 11 poena i odličnu statistiku OFF i DEF napada, a istaknuti valja i Petra Hodaka koji je trenutno drugi na ljestvici poretka igrača, s 27 postignutih poena, te Matiju Labaša, poznato lice ekipe, s postignutih 13 poena.
U utakmici sedmoga kola Končar je i dalje u potrazi za svojim igračem, Tonijem Lončarom, ali čini se da im svladavanje protivnika dobro polazi za rukom i bez njega – pa se zaključiti može tek da je Toni s njima čvrsto u mislima i bodri ih tko zna odakle. Dečki sa šestog mjesta svladali su ekipu Visage Technologies, koja se trenutno nalazi na četvrtomu mjestu ljestvice lige, rezultatom 67:54, a za MVP-a utakmice proglašen je Miron Češkić s ostvarena 23 poena, od čega čak pet trica. Izjavu je dao uz pozdrave Vedranu Primorcu koji je Končaru od ove sezone postao protivnički igrač.
NovaTV je u utakmici sedmoga kola došla do svoje prve pobjede svladavši Polikliniku Help-Buljubašić 64:38. MVP utakmice, Ivo Antunović, ističe da su se tijekom igre uspjeli držati unaprijed dogovorene taktike, što im je i omogućilo pobjedu.
Antunović je postigao 20 poena za svoju ekipu, od čega je jedna trica, a on je ujedno i jedan od najboljih igrača NoveTV (75), uz Antonijevića (98), s kojim dijeli i ukupan broj dosad postignutih trica (12).
Utakmice odigrane 5. ožujka ostat će upamćene kao one tijekom kojih je svim igračima u primisli bila tragična smrt mladoga Nikole, a Vrdoljakova je izjava obojena upravo tom emocijom.
U zaostaloj utakmici 7. kola, Ivicom je svladao SofaScore rezultatom 68:45 i učvrstio poziciju drugoga mjesta na ljestvici lige (još uvijek s jednom utakmicom zaostatka koja ih, po svemu sudeći, dijeli od prvoga mjesta). SofaScore se nije lako predavao, o čemu najbolje govori zadnja četvrtina u kojoj su nadmašili Ivicom 21:11, ali to nije bilo dovoljno da nadoknade zaostatak iz prethodnih četvrtina, osobito druge (5:30),
Za MVP-a utakmice proglašen je Frane Vrdoljak s odličnih 17 postignutih poena, od čega dvjema tricama.

MVP sedmoga kola: Marko Kraljević (Tokić)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.