Izjave MVP-a prvoga kola

Apsolutno smo svjesni da još nismo predstavili sve ekipe, ali vremena su takva da se stvari događaju brže no što ih mi stignemo popratiti 🙂.
Prekjučer su uneseni rezultati prvoga kola, a jučer je objavljen i raspored drugoga kola (osobni rekord BBL teama u unosu podataka), a sada vam donosimo i prvu izjavu!
U utakmici prvoga kola između ekipa Ivicom i Visage Technologies, ekipa Ivicom, nova na BBL terenu, odnijela je pobjedu (59:49) i pokazala da će pred stare igrače staviti nove izazove. Za MVP-a utakmice, čiju izjavu imate prilike poslušati (i pogledati), proglašen je Tomislav Šiptar s čak 22 postignuta poena. I sam Šiptar će se, izgleda, nametnuti kao opasan protivnik svome pandamu iz ekipe Visage kojeg ovoga puta možda nije uspio prešitati za broj poena, ali je zato postigao jednak broj trica (njih čak šest, na što smo kod Gogića već itekako navikli) i sigurni smo da neće stati.
Sjajno otvaranje nove ekipe s jakim rosterom i vodstvom na klupi. U utakmici prvoga kola, nova ekipa Tokić d.o.o. svladala je već poznatu nam i sjajnu ekipu Končar. Presudio im je vjerojatno manjak igrača, ali ipak se vidjela znana nam energija, što je potvrdio i sam Božo Jukić, MVP utakmice, igrač ekipe Tokić d.o.o. Što kaže o utakmici koja je završila rezultatom 52:70 u korist njegove ekipe, poslušajte u videu.

Utakmica između dviju novih ekipa, ekipe Fortenova i HRT(m)Animals, protjecala je gusto i jednako gusto završila. Unatoč čak osam trica igrača HRT(m)Animalsa, Fortenova ih je ipak svladala 43:35 i zabilježila svoju prvu pobjedu. Bit će zanimljivo gledati kako će se ove dvije ekipe boriti dalje. U nastavku pogledajte izjavu Matea Borca, MVP-a utakmice, i kolege iz protivničke ekipe.

Nova ekipa, Poliklinika Help-Buljubašić, imala je tu (ne)sreću naletjeti u prvome kolu na ekipu koja je svake godine favorit za prvaka. EY tako je pobijedio rezultatom 109:17. Za MVP-a utakmice proglašen je Mate Martinović s uvjerljivo najvećim brojem poena (31) i trica (pet). Ipak, vjerujemo da će Poliklinika Help-Buljubašić, u prvome kolu s brojnim igračima u samoizolaciji, u narednim kolima pokazati pravu snagu svoje ekipe.
Sraz dviju novih ekipa, obje na domaćem terenu što se sporta tiče. SofaScore, za koju malokoji ljubitelj sporta (i klađenja) nije čuo, i NovaTV, medijska kuća za koju se zna da voli sport. Ovoga puta Sofascore je ipak svladala NovuTV 52:28, uz MVP-a utakmice Antu Bošnjaka (16 poena i čak četiri trice!). U nastavku pogledajte izjavu suigrača koji je bio vrlo striktan oko toga tko treba biti MVP 😉.
Pregled najboljih akcija 1. kola

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.