Izjave MVP-a petoga kola

Možda dosada još nije iskakao svojim nastupima, ali u petome je kolu zaista zablistao. S 20 postignutih poena, zasluženi MVP utakmice, Vedran Primorac, govori o još jednoj u nizu pobjeda svoje ekipe. Ovoga su puta svladali ekipu HRT(m)ANIMALS 58:42. Znam da smo već dosadni s time – ali na vrhu je ljestvice zbilja čupavo!

Ekipa Ivicom i nakon petoga je kola neporažena: s četirima pobjedama i 30 poena DIFF tako drži čvrstu poziciju trećega mjesta na ljestvici Lige. Ekipu Končar svladali su 54:45, a za MVP-a utakmice ponovno je odabran Tomislav Šiptar s 14 poena, od kojih jednom tricom.

Zaista napet susret ekipa Fortenova grupa i SofaScore, s malo koševa, završio je konačnim rezultatom 33:31 u korist Fortanove, i samo jednom tricom, one Josipa Hrge. Ovom je utakmicom Fortenova grupa upisala svoju drugu pobjedu, i to protiv na tablici lige bolje plasirane ekipe. Za MVP-a utakmice proglašen je Dominik Hrga s ostvarenih šest poena i zavidnim brojem skokova.

Ekipa EY ove sezone gazi sve protivnike pred sobom. U petome su kolu svladali i novu, ekipu Tokić, ali Marijan Peša, MVP utakmice, odao im je priznanje: najteži protivnici do sada. Od 70 poena koliko su skupili (nasuprot 54 Tokićevih), Peša je postigao njih 11. Novi je to igrač stare ekipe, a dosad je skupio 57 poena pa vjerujemo da su odlični rezultati pred njim kao individualcem, ali da će dati i značajan doprinos svojoj ekipi.

Pobjednici druge sezone BBL-a trenutno se nalaze na 6. mjestu ljestvice lige, ali svakom novom utakmicom opravdavaju svoj prošlogodišnji naslov. Bilo je tako i u utakmici petoga kola protiv ekipe NovaTV koja je završila rezultatom 69:39 za Pevex. Za MVP-a utakmice proglašen je Marin Markota s 19 poena, od čega čak trima tricama!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.