Izjave MVP-a drugoga kola

EY ove je godine krenuo žestoko: možda i nije toliko iznenađujuće da nova ekipa iz prvoga kola nije bila spremna na njih, ali svakako jest činjenica da to nisu bili ni pobjednici druge sezone BBL-a.
Rezultatom 75:43 tako su svladali i drugu ekipu na svome putu do prvaka, tituli koja im uvijek izmakne za dlaku, a zaista jesu ekipa vrijedna trona.
Za MVP-a utakmice proglašen je Petar Hodak, s 20 poena, od čega jednom tricom, ali bacite li pogled na statistiku utakmice, vidjet ćete da je ovo zaista bila jedna timska pobjeda.
Čestitamo Petru i njegovoj ekipi, a u nastavku pogledajte što ovaj sjajan igrač kaže o njihovoj pobjedi.
U utakmici drugoga kola, Končar je uspio pokazati svoju snagu na koju smo navikli. Nakon poraza od Tokića u prvome kolu, sada je svladao Novu TV rezultatom 55:38. Za igrača utakmice proglašen je Miron Češkić, s 15 poena, od čega jednom tricom, i odličnom popratnom statistikom.
Njegovu kratku i slatku izjavu pogledajte u nastavku ❤!
Ekipu koja svake godine kotira visoko na ljestvici u prvome je kolu svladao Ivicom, nova ekipa, ali već u drugome kolu Visage Technologies pokazali su svoju staru snagu i svladali Fortenova grupu rezultatom 66:51.
Za MVP-a utakmice proglašen je Paolo Rakocija. Pogledajte njegovu izjavu.
MVP utakmice u srazu Tokića i Končara u prvome kolu; MVP cjelokupnoga prvoga kola, i sada ponovno MVP utakmice Tokić: HRT(m)ANIMALS koja je završila rezultatom 63:46.
Božo Jukić ovoga je puta skupio 25 poena, i čak 16 skokova, što je zaista fascinantna statistika. Ne sumnjamo da će komentari opet prštati na sve strane 😉.
Njegovu izjavu pogledajte u nastavku.
SofaScore ekipa ozbiljno je prionula nizanju pobjeda pa je tako i u drugome kolu svladala svoje protivnike, ovoga puta ekipu Poliklinika Help-Buljubašić, rezultatom 70:25. Za MVP-a utakmice proglašen je Lovro Bašić, igrač koji je u oba kola postigao zavidan broj poena.
Njegovu izjavu pogledajte u nastavku.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.