Izjave MVP-a desetoga kola

Fantastična se stvar ekipi Poliklinika Help-Buljubašić: došla je do svoje prve pobjede! Svladali su ekipu Fortenova grupa 30:24 i pokazali što se sve može timskim radom i kontinuiranom zajedničkom igrom. Za MVP-a je proglašen uvijek odličan Petar Kvesić (ove je sezone postigao sjajnih 69 poena, a odličan je bio i prve sezone BBL-a igrajući za SportMixtu) s postignutih 13 poena, od čega dvjema tricama.

Druga pobjeda ekipe HRT(m)animals pala je u desetome kolu protiv ekipe SofaScore. Svladali su je rezultatom 45:39, a za MVP-a utakmice prohglašen je Ivan Dorian Molnar sa 16 postignutih poena, od čega čak četirima tricama. Molnar je HRT-ov najjači igrač, prvi na ljestvici poretka njihovih igrača, s dosad postignutih izvrsnih 68 poena (10 trica). HRT(m)animals trenutno su osmi na ljestvici lige, a u 11. kolu čeka ih težak protivnik, E&Y, u utakmici koja će odlučiti o njihovu prolasku u razigravanje.

U utakmici desetoga kola Tokić je došao do svoje osme pobjede i zadržao poziciju drugoga mjesta na ljestvici lige. U jedanaestome su kolu slobodni pa bi ih Ivicom, ukoliko pobijedi Poliklinku Help-Buljubašić, mogao prestići, ali ulazak u razigravanje nije im ugrožen. Na putu do pobjede protiv ekipe NovaTV (70:55) u broju poena prednjačili su Ante Gadže (21 poen, od čega tri trice) i MVP utakmice, Božo Jukić (28 poena, od čega jedna trica), kojemu je ovo već četvrto proglašenje za MVP-a tijekom sezone (prethodno je bio MVP u 1., 2. i 8. kolu).

I u desetomu kolu E&Y je bez poraza. Donedavno se činilo kao da gledamo reprizu prve sezone, kada su imali sve pobjede (osim jedne, one protiv ekipe PWC Hrvatska), ali sada su nadmašili svoj tadašnji uspjeh. MVP utakmice, Matija Labaš, očekuje sezonu bez poraza, što svakako znači da se ništa više iz prve sezone ne bi smjelo ponoviti 🙂. Unatoč tome što im ulazak u razigravanje nije ugrožen, a ni položaj prvoga mjesta na ljestvici, bit će zanimljivo gledati utakmicu protiv ekipe HRT(m)animalas u jedanaestome kolu. Labaš, koji je prethodno bio MVP utakmice 2. kola ove sezone, postigao je sjajna 23 poena, a ekipu Visage Technologies svladali su rezultatom 90:57.

U zaostaloj utakmici desetoga kola Ivicom je svladao ekipu Pevex 63:24. Za MVP-a utakmice proglašen je Slaven Soldo s 20 postignutih poena, od čega jednom tricom, i odličnom popratnom statistikom (ast 4, stl 4, blk 1, off 4, deff 9).
Izjavu MVP-a nemamo, ali kako smo saznali da u ligi imamo najvišeg čovjeka na svijetu (!!!), Ante Jareba (na fotografiji), uzeli smo njegovu:
“Utakmica je bila izazovna i atraktivna. Pobijedili su zajedništvo i kolektiv naše ekipe. Zahvalio bih cijeloj ekipi, a posebno skaut-službi iz IVICOM ureda koja nas prati cijele sezonu i priprema za sve izazove.
1,2,3 IVICOM!”

MVP desetoga kola: Petar Kvesić (Polinklinika Help-Buljubašić)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.