Izjave MVP-a četvrtoga kola

Bruno Horvatin poznat je svim ljubiteljima BBL-a (onim milijunima koji nas prate na društvenim mrežama): uz Kelavu, najčešće proglašavan MVP, potom MVP druge sezone BBL-a, i eto ga opet kao MVP-a utakmice, one protiv ekipe HRT m(ANIMALS). Rezultatom 43:33 svladali su protivnike, a Horvatin je pritom postigao 19 poena. Vrlo napeta utakmica, o čemu govori i MVP, a što je očito i kada pogledate rezultate prvih dviju četvrtina, u kojima su, sumativno, ekipe skupile svega 11 poena.

E&Y upisao je još jednu, četvrtu u nizu pobjedu u trećoj sezoni. Svladavši Končar 77:55, učvrstio je svoju poziciju prvoga mjesta. Za MVP-a je proglašen Ivan Perković, s 14 poena i dvjema tricama. S obzirom na to da ni ekipa Ivicom nema još ni jedan poraz, vrlo uzbudljiva utakmica koja nas čeka sigurno je ona između ovih dviju ekipa.

Napeta utakmica između ekipa Ivicom i NovaTV završila je, ipak, pobjedom Ivicoma 69:60. MVP utakmice, Tomislav Boras, priznaje da im protivnici nisu olakšali. Boras je tijekom utakmice postigao zavidan broj poena, njih 26.

U utakmici četvrtoga kola ekipa Visage Technologies svladala je ekipu Poliklinika Help-Buljubašić rezultatom 48:41. Za MVP-a utakmice ponovno je proglašen Ivan Gogić s 13 poena i dvjema tricama. No, osjećamo da nam je dužnost, nakon odslušane izjave, podsjetiti na mit o Ikaru koji je (također) letio previsoko suncu – kada se otopi vosak, da ne bi bilo da nismo rekli 😉.

U zaostaloj utakmici četvrtoga kola, ekipa Tokić svladala je svoje protivnike, Fortenova grupu, rezultatom 51:37. Za MVP-a utakmice odabran je Marko Primorac, igrač koji je postigao deset poena i odličnu statistiku OFF i DEF (2-7). Valja naglasiti da je igra bila zaista timski sjajna, a uz Primorca su se istaknuli i Gadže, Jukić i Kraljević. Tokić je sada na visokome trećemu mjestu na ljestvici lige pa ne čudi što Primorac iščekuje sjajan nastavak lige.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.