𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮: 𝗘𝗸𝗶𝗽𝗮 𝗣𝗲𝘃𝗲𝗰, 𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝘁𝗿𝘆

U drugom krugu razigravanja, ekipa Pevec sučelila se s ekipom ABB. Uopće ne postoji sumnja da je najjača motivacija za pobjedu bila želja da se snimi ovaj legendarni video, koji nije uspio iz prvoga pokušaja, te da ekipa Pevec uđe u anale prve sezone Business basketball league. Bila je na osmom mjestu tablice lige, sa samo tri pobjede i čak šest poraza, a sada će se boriti za finale lige protiv najjače ekipe ove sezone, ekipe EY Hrvatska Ernst&Young.

Sve je ovoga puta bilo kako treba: i igra protiv ekipe ABB, koja je bila tijesna do samoga kraja (u zadnjoj su četvrtini ABB-ovci vodili s deset poena prednosti, a onda je ipak došlo do produžetaka!!!), i kraj zadnje četvrtine, u kojoj je Pevec uspio izjednačiti, i produžetci, u kojima su uspjeli prešišati ekipu ABB za pet poena.

I, ono najvažnije, ovoga puta svijetlila je crvena lampica pa napokon JEST snimljen ovaj važan video kojeg će se igrači, sigurni smo, još mnogo puta u budućnosti rado prisjećati :).

A sada i koja riječ o Mariju Kelavi, (Mario Kelava) MVP-u ove utakmice. Ovo mu je četvrto proglašenje MVP-om (prije ovoga, bio je MVP utakmice u 3. i 4. kolu te u prvom krugu razigravanja, a bio je i MVP 4. kola), a na ljestvici poretka igrača svoje ekipe drži uvjerljivo drugo mjesto.

Valja spomenuti i ostale vrijedne članove ekipe, osobitu Brunu Horvatina (Bruno Horvatin) koji drži prvo mjesto na ljestvici poretka ekipe s čak 128 postignutih poena, i nevjerojatno drugo mjesto na ljestvici poretka svih igrača, sa svega 15 poena manje od vodećeg Ivana Morića iz ekipe RWE Energija.

Odličan je bio i Marko Kirin koji je s četiri trice povećao broj ukupno postignutih trica u sezoni na nevjerojatnih 20!

Čestitamo objema ekipama i željno iščekujemo polufinalne utakmice!

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.