Ekipa EY srebrna na REGIONALNOM FINAL FOUR TURNIRU!

U subotu i nedjelju 3. i 4. lipnja naša je Business basketball league sudjelovala na 4. REGIONALNOM FINAL FOUR turniru u Banja Luci. Naš domaćin bila je IT košakaška liga iz Banja Luke. U finalu 4. lipnja, ekipa EY Hrvatska, prvak 4. sezone Business basketball league, igrala je protiv prvaka IT lige Quantox iz Beograda, ekipe BALKAN BET. Dečki su, unatoč zanimljivoj (malo je reći!) noći koja je utakmici prethodila, odigrali sjajno i u Zagreb se vratili sa srebrnom medaljom. U nastavku pogledajte fotografije (dio po dio, dok se uplouda sve, haha).
Čestitamo naših dečkima i premijerno najavljujemo da se idući REGIONALNI FINAL FOUR igra – u Zagrebu ❤️!
Zahvaljujemo i našim domaćinima na zaista sjajnoj organizaciji koja je nadmašila i najljepša predviđanja – mislili su baš na svaki detalj, od prvoga poena do zadnjega ćevapa (koji su, usput budi rečeno, bili sjajni!). Osobita hvala dečkima iz organizacijskoga tima: Dorđu Vukojeviću i Srđanu Gajiću te Danijelu Mariću, bez kojega bi ovo sve ostala samo ideja – i koji je u ključnom trenutku iznio zvučnik!
Zahvaljujemo i prijateljima iz Beograda, Luki Bulatoviću, voditelju Quantox IT lige, te gospodi Vladi i Milanu Bulatoviću iz organizacije za sjajno društvo i dobru atmosferu. Hvala i našem voditelju, Peri Markiću, što je reagirao brzo i organizacijski spretno EY odveo u Banja Luku 😉!
1. mjesto: Balkan Bet (Quantox It League, Beograd) 
2. mjesto: EY Hrvatska (Business basketball league, Zagreb)
3. mjesto: Orion Innovation (Quantox It League, Beograd)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.